Hoefijzer voor medische behandeling van het gehele been

translated
07639 Llucmajor, Spain
remove_red_eye 0398
people 1
175,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Newhorselife Hoof Boots & Therapy Boots

Condition New
Date of purchase 2020
Your rating
Hoefijzer voor medische behandeling van het gehele been - Het MHB wordt gebruikt voor de therapeutische behandeling van de paardenbenen, alsook voor de medicinale behandeling van gewonde paardenbenen, pezen of hoeven, bv. hoefkanker. De medicatie kan langer inwerken en de wond blijft schoon, omdat het MHB beschermt tegen verontreiniging van de wond en zich aanpast aan bewegingen.
Medical-Horse-Boot - afgekort MHB - wordt als een kous van onderen over het been van het paard getrokken. Verschillende klittenbanden zorgen voor een goede aansluiting op het been en kunnen afzonderlijk snel en gemakkelijk worden aangepast. De riemen kunnen op verschillende beenlengtes worden afgesteld voor een optimale pasvorm aan de poten van verschillende rassen.

Om te voorkomen dat het MHB van het been van het paard glijdt, loopt een verstelbare riem hoog over de hals van het paard. Deze is voorzien van verstelbare gespen om de positieband individueel aan te passen. Het gebruik van de Medical-Horse-Boot aan het achterbeen vereist gewenning van het paard, aangezien het daar zeer ongebruikelijk en vreemd is voor het paard. Het MHB kan dan echter ook daar worden gebruikt.

Het onderste deel van het MHB bestaat uit een hoefschoen, die anatomisch de vorm van de hoef heeft. Zo past het zich optimaal aan de hoef aan en wordt het dubbel beschermd door een versterkte zool. Dit is belangrijk bij de behandeling van paarden met hoefijzers.

Bovendien is het MHB gemaakt van een zeer scheurvast, waterdicht en ademend materiaal. Van binnen is de MHP bekleed met een andere zuurbestendige en met rubber beklede kous. Dit materiaal is even geschikt voor koude als voor warmte. Het vullen van de MHB met ijsblokjeswater na de training of voor de beentherapie is geen enkel probleem. De geïntegreerde klittenbanden zorgen voor een stevige grip op elk deel van het paardenbeen en zijn vormsluitend.

tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
SS
Flag ES

Svenya Suchy

mood Satisfaction: Excellent

07639 Llucmajor, Spain

Seller since 12/21/2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 159485
update
Last update: more than six months ago
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0398
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: