Geweldige vrijetijdspony zoekt beste plek

translated
88630 Pfullendorf, Germany
remove_red_eye 0677
people 5
4.000,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Age (years) 8
Height (cm) 137
Type Pony / Small Horse
Color Black
Other charactics Reliable for trail riding
Geweldige vrijetijdspony zoekt beste plek - Na lang wikken en wegen heb ik besloten om afstand te doen van mijn 1.37m ponyruin Ryuk, die geboren is in 2016.

Hij wordt voor zijn ontspanning buiten gereden, waar hij zowel alleen als in een groep in alle 3 de gangen gaat. Niets schrikt hem daar zo af, of het nu in het verkeer, in het bos of in de wei is. We zijn ook vaak in het donker op stap geweest. Hij kan goed gaan, maar is altijd handelbaar. Hij is ook verschillende keren met kinderen mee geweest in stap en draf, zodat iemand naast hem kan rijden op de fiets. Hij doet ook kleine sprongetjes over boomstammen.

Hij is niet erg ervaren in de 4-hoek, maar kan daar ook vrij gereden worden door kinderen in stap en draf, evenals in galop aan de longe.
Hij is ook goed in springoefeningen aan de longe.

Ik heb hem ook veel bareback en met een halsring gereden.

Hij houdt van grondwerk en kan verschillende trucjes zoals opstijgen, Spaanse pas, "nee" zeggen en vrije cirkels. Hij is erg leergierig en probeert graag nieuwe dingen uit, en heeft zelfs deelgenomen aan massasporten.
Hij houdt ook van wandelen.

Hij is momenteel beslagen aan de voorkant vanwege een peesontsteking die hij 2 maanden geleden heeft opgelopen. Een vervolgonderzoek door de dierenarts wees uit dat hij langzaam opnieuw getraind kan worden. U bent ook welkom om onze dierenarts te raadplegen.
Momenteel gaat hij weer wandelen met zijn 13-jarige rijpartner.
Hij wordt daarom momenteel verkocht als voorwaardelijk rijdbaar!

Een proefrit is op dit moment dus alleen mogelijk in stap! Er worden geen uitzonderingen gemaakt op kosten van Ryuk.

Helaas is hij in het verleden niet goed behandeld, wat tot uiting komt in het feit dat hij soms erg sceptisch is tegenover mannen, maar als hij eenmaal het vertrouwen van een man heeft gewonnen, is dit geen probleem meer. Hij is ook een stinklaars in zijn box. Dit verdwijnt echter zodra je zijn halster omdoet en hem uitlaat. Hij heeft een zwak voor kinderen, ze mogen alles met hem doen en hij is heel geduldig en braaf. Hem alleen verzorgen, aan zijn hoeven krabben en hem overal aanraken is geen enkel probleem.

Toch is hij geen pure kinderpony, een volwassene moet in de buurt zijn, afhankelijk van de leeftijd en ervaring van het kind.

Hij is braaf bij de trimsalon en is, afgezien van een peesontsteking, nooit ziek geweest in de 2,5 jaar dat ik hem heb.

Heeft Ryuk je interesse gewekt?
Bookmark dan niet alleen de advertentie, maar neem contact op. Je kunt contact met me opnemen via WhatsApp of bellen naar 015201953406.
Een ontmoeting en proefrit is mogelijk in overleg.

Voor mensen die niet zelf kunnen komen of geen vervoer hebben, kunnen we je helpen een geschikt vervoersbedrijf te vinden.
tTranslated
S
Flag DE

Sandro

mood No ratings yet

88630 Pfullendorf, Germany

Seller since 2/6/2024
speed5 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 215058
update
Published: 2/6/2024
people 5 users are watching this item
remove_red_eye 0677
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: