Euroriding Diamant 17" dressuurzadel

translated
49808 Lingen, Germany
remove_red_eye 0039
Reserved
This item is currently reserved.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Euroriding Diamant
Show 66 ads from 200,00 €
chevron_right

Seat size 17"
Condition Used - Like New
Shipping Possible
Your rating
Euroriding Diamant 17" dressuurzadel - Het Euroriding Diamant dressuurzadel met Spring Tree en Flexible Points in 17 inch, dat professioneel is opgewaardeerd van Fit 3.5 naar Fit 4 en dateert uit 2016, wordt gekenmerkt door zijn hoogwaardige afwerking en uitstekende prijs-prestatieverhouding. Dit zadel is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van dressuurruiters en biedt een optimale aanpassing aan de paardenrug dankzij de flexibele hout/staal verende zadelboom en het met de hand gevulde wollen paneel, dat het rijcomfort en de gezondheid van het paard ondersteunt. De diepe zit en grote knierollen bevorderen een stabiele zithouding voor de ruiter.
Het beste Engelse zadelleer dat is gebruikt zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen de spanningen en belastingen van het rijden. Het zadel is weinig gebruikt en ziet eruit als nieuw. Bovendien is de vulling zacht, wat het comfort voor het paard verder verhoogt, en is er geen zichtbare schade aan het leer.
De aanpasbaarheid van de kamer en vulling door een zadelmaker is een ander voordeel van dit zadel, waardoor het kan worden aangepast voor verschillende paarden. Dit aspect benadrukt de flexibiliteit en levensduur van het zadel, omdat aanpassingen kunnen worden gemaakt om een optimale pasvorm en dus een correcte en gezonde rijpositie te garanderen.

Het zadel kan worden getest tegen aanbetaling van de aankoopprijs.

Iedereen weet het:

Met uw aankoop gaat u er uitdrukkelijk mee akkoord af te zien van alle aansprakelijkheid voor materiële gebreken waarop u aanspraak kunt maken. Aangezien dit een verkoop tussen particulieren is, is er bovendien geen herroepingsrecht volgens de Wet Koop op Afstand. Garantie & waarborg uitgesloten.
tTranslated
Verzending mogelijk als de kosten gedekt zijn
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

LaraFlag DE

49808 Lingen, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2/19/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 215859
update
Last update: 3/20/2024
Recently online
remove_red_eye 0039