Kentaur Titan III Springzadel

translated
49808 Lingen, Germany
remove_red_eye 0028
people 2
1.500,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Kenatur Jumping Saddle

Condition Used - Like New
Shipping Possible
Your rating
Kentaur Titan III Springzadel - Het Kentaur Titan III springzadel met carbonboom is een state-of-the-art springzadel dat voldoet aan de hoogste eisen in de springsport. Het is gebouwd op een geavanceerde koolstofvezel zadelboom die bekend staat om zijn uitzonderlijke stabiliteit, elasticiteit en lichtheid. Deze eigenschappen bieden zowel ruiter als paard maximaal comfort en ondersteunen optimale bewegingsvrijheid.

Het zadel wordt gekenmerkt door middelhoge blokken en voorgevormde zadelkleppen die zorgen voor een uitstekende fixatie van het been van de ruiter, waardoor een optimale positionering en veilige ondersteuning tijdens het springen mogelijk is. Daarnaast staat het zadel bekend om zijn uitstekende pasvorm en ondersteuning in het zitvlak, wat een essentiële voorwaarde is voor prestaties in de springsport.

Een specifiek kenmerk van dit model is de kamerbreedte 3, die zorgt voor een goed aanpassingsvermogen aan verschillende soorten paarden. Het gebruik van carbon in de zadelboom zorgt niet alleen voor gewichtsvoordelen, maar draagt ook bij aan de levensduur en robuustheid van het zadel zonder afbreuk te doen aan de flexibiliteit voor het paard.

Het hier beschreven gebruikte Kentaur Titan III springzadel verkeert in een staat die als nieuw kan worden beschouwd, zonder zichtbare beschadigingen. Dit spreekt zowel voor de hoge kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal als voor de zorg waarmee het zadel is behandeld. Een zadel in zo'n uitstekende staat biedt dezelfde voordelen en prestaties als een nieuw model en is een waardevol stuk gereedschap voor elke ambitieuze springruiter die op zoek is naar een zadel met uitstekende eigenschappen en een lange levensduur.

Nieuwprijs ongeveer € 2.400

Het zadel kan worden getest tegen aanbetaling van de aankoopprijs.

Particuliere verkoop, geen garantie en geen retournering.
tTranslated
Verzending mogelijk als de kosten gedekt zijn
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

LaraFlag DE

49808 Lingen, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2/19/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 215861
update
Last update: 2/19/2024
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0028
library_bookslisted in: