Ervaren Oldenburg uit Quidamo x Landade

translated
86744 Hainsfarth, Germany
remove_red_eye 0090
8.346,00 *
Gender Gelding
Breed

Oldenburger

Show 38 ads from 900,00 €
chevron_right
Age (years) 15
Height (cm) 170
Type Warmblood
Color Bay
Other charactics
  • Stands for the farrier
  • incl. horse passport
  • Reliable for trail riding
  • No eczema
  • Competition experience
  • Loads well
Ervaren Oldenburg uit Quidamo x Landade - Beste Pepe

Ras: Oldenburg
Leeftijd: 15 jaar
Schofthoogte: 170 cm
Plaats: 86744 Hainsfarth, Beieren

Droom jij of je kind ervan om zich verder te ontwikkelen in de dressuurpiste en de ster van het publiek te zijn? Om adem te halen en succesvol te zijn? Om bovenaan het podium te staan maar ontbreekt het je aan de juiste partner? Dan is hier je perfecte instructeur die tot gevorderd (S) niveau heeft gereden.

Querido Pepe heeft alles wat je je maar kunt wensen. Hij is zelfverzekerd, ervaren en laat zich thuis en op wedstrijden door niets afschrikken. Hij laat mooie gangen zien en een uitstekende bergopwaartse galop, zelfs in vrijloop. Hij weet altijd hoe hij zich moet presenteren en concentreert zich op zijn taken met de wil om te presteren. Natuurlijk is hij vrij van ondeugendheid en kan hij door iedereen op elk moment gehanteerd worden.

Hij presenteert zich ook ontspannen onder de ruiter en voert direct uit wat er van hem gevraagd wordt. Toch moet je als ruiter al op A-niveau zijn, want hij wil duidelijke instructies om te weten welke les op dat moment nodig is. Hij heeft al elementair (L) niveau gewonnen op wedstrijden, is geplaatst op medium (M**) niveau en heeft ook al op gevorderd (S) niveau gereden. Hij is onder andere zelfverzekerd met dubbele wissels, travers, galop-piruettes en passage. Ga op hem zitten en laat je meevoeren in een wereld vol harmonie en vreugde. In de showring is hij net zo zelfverzekerd en gefocust op zijn werk als in zijn thuisstal. Hij is niet geïnteresseerd in het publiek of de drukte.

Ondanks de genezen peesbeschadiging is hij fit en volledig rijdbaar. Dus niets staat jouw droom van de grote dressuurwereld in de weg en met Querido Pepe word je begeleid door een ervaren trainer. To the seller's offerlaunch
tTranslated
Profile picture Pferdevermittlung Leus
Flag DE

Pferdevermittlung Leus

mood No ratings yet

86744 Hainsfarth, Germany

explore vermitt... Show
Seller since 4/16/2024, commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 219755
update
Published: 4/18/2024
Recently online
remove_red_eye 0090
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: