For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

drie "Mohrenkopf - Noriker".

translated
1090 Wien, Alsergrund, Austria
remove_red_eye 1467
people 7
Price range
4.500,00
to
6.000,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

Noriker

Show 22 ads from 1,00 €
chevron_right
Age (years) 2
Height (cm) 160
Type Draft Horse
Color Blue Gray
Other charactics Straight from breeder
drie "Mohrenkopf - Noriker". - Te koop zijn drie "Mohrenkopf - Noriker".
Hoewel onze "Noriker" zeer mensgerichte eerlijke paarden zijn en een hiërarchie ten opzichte van de mens kennen, wil ik er toch op wijzen dat het toch noodzakelijk is de kunst van het paarden houden onder de knie te krijgen.
Info over de Norikers:
Onze jongste "Sandro" (een Norik/ruin uit de Vulkan-lijn) rd. 2 jaar oud 4500€; een mooie MK zonder aftekeningen, zeer mannelijke uitdrukking maar zeer gevoelig en sociaal de aandacht nog steeds vrij kort aangebonden maar bereid om te leren. Hij is in zijn gedrag en in zijn staat van ontwikkeling (opleiding) voorbereid op de noodzakelijke verdere opleidingsprocedure overeenkomstig zijn jonge leeftijd.
Onze "Fritz" (een hengst/ruin uit de Elmar lijn) is ongeveer 2,5 jaar oud, 5000€; een zeer mooie MK zonder aftekeningen, heeft eerder een bruine zweem in zijn vachtkleur. Hij is een grote Noriker met veel kaliber en inhoud, heeft een eerder kalme en gereserveerde uitdrukking, is zeer gevoelig en zeer sociaal, attent en bereid om te leren. Zijn gedrag en zijn ontwikkelingsniveau (opleiding) worden voorbereid op de volwassenheid overeenkomstig zijn jonge leeftijd.
Onze "Cora" de zus van Sandro (een jonge merrie uit Neder-Oostenrijk uit de Vulkanline) ongeveer 3 jaar oud 6000€; een mooie MK-dame zonder aftekeningen, zeer vrouwelijke vrouwelijke uitdrukking, zeer gevoelig, altijd sociaal, attent en bereid om te leren. Ze is ingereden, maar nog niet volledig afgericht. Haar gedrag en haar ontwikkelings- of opleidingsniveau zijn aangepast aan haar jeugdige leeftijd en moeten op een langzame, gematigde en degelijke manier worden ontwikkeld.
Wij geven onze dieren alleen aan geselecteerde paardenmensen, niet in een "online procedure", maar pas nadat wij hen persoonlijk hebben leren kennen, en in een voor beide partijen aanvaardbare dialoog en gesprek. Dit is een beginsel dat wij voor onszelf en onze dieren willen handhaven en ook als essentieel beschouwen.
Informatie per e-mail, WhatsApp en of telefoon is mogelijk, een persoonlijk bezoek is op afspraak gewenst. tel.nr: 06605325968 //MFG Reinhold Koch >2134 Ernsdorf/NÖ
tTranslated

Reinhold KochFlag AT

1090 Wien, Alsergrund, Austria

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2022
speed7 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 184274
update
Published: 9/13/2022
people 7 users are watching this item
remove_red_eye 1467
library_bookslisted in: