Deuber El Campo SKL S2 vanaf 2023

translated
67071 Ludwigshafen am Rhein, Germany
remove_red_eye 0045
2.400,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Deuber & Partner El Campo
Show 15 ads from 1.700,00 €
chevron_right

Condition Used - Very Good
Date of purchase 2023
Shipping Possible
Your rating
Deuber El Campo SKL S2 vanaf 2023 - Te koop hier een super Working Equitation zadel van Deuber, even geschikt voor dressuur en cross-country. Tweekleurig zwart/grijs. Geleverd in april 2023, heeft ongeveer 6 maanden op het paard gelegen. Standaard uitvoering (geen shorty). Zadelcertificaat beschikbaar.

Een super comfortabel zadel dat traploos verstelbaar is. Zitmaat S2, wat overeenkomt met ongeveer 17,5 inch. Je zit comfortabel en stevig, zelfs als het paard schrikt en springt (ik spreek uit ervaring...). Breed wervelkanaal. Geschikt voor dressuurwerk, maar ook voor lange crosscountryritten of kleine sprongen.

De traploos verstelbare slokdarmplaat, de variabele 3-punts singel, de anatomisch gevormde gevoerde panelen en de klittenband knierollen maken het individueel instelbaar voor paard en ruiter.

Pas opgevuld in januari 2024 en gecontroleerd door de zadelmaker, zeer goede staat. Ik geef het weg met een bezwaard hart omdat het te klein is voor mij. Het is natuurlijk ongevalvrij, er is niets mis mee. Hij is altijd droog en stofvrij opgeslagen geweest.

Incl. sleutel voor het verstellen van de slokdarmplaat. Ook de originele zadelhoes zit erbij. Met verstelbaar klittenband, grijszwart glad nappaleer van hoge kwaliteit en zilverkleurige keurmerken.

Bij voorkeur ophalen, verzenden zou in principe mogelijk zijn als de kosten gedekt zijn, maar ik heb wat tijd nodig voor een geschikte doos. Af te halen in Ludwigshafen am Rhein.

Privéverkoop, dus geen retour en geen garantie.
tTranslated
Bij voorkeur ophalen, verzenden zou in principe mogelijk zijn als de kosten gedekt zijn, maar ik heb wat tijd nodig om een geschikte doos te vinden. Af te halen in Ludwigshafen am Rhein.
tTranslated

Kerstin TerrenoireFlag DE

67071 Ludwigshafen am Rhein, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 4/18/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 219759
update
Last update: 5/2/2024
Recently online
remove_red_eye 0045
historyRecently Viewed: