Deelname aan verzorging (eventueel ook rijden) van pony's

translated
34311 Naumburg, Germany
remove_red_eye 0365
5,00 *OBO
Deelname aan verzorging (eventueel ook rijden) van pony's - Hey iedereen, ik bied een of meer pleegstallen aan voor mijn 4 pony's (1 ruin, 3 merries). Locatie is 34311 Naumburg (OT). De pony's zijn 96 cm (shetland) en 150 cm (Noors) groot en van verschillende leeftijden; 2 genieten van hun pensioen, 1 shetland is in training (momenteel wandelingen met rijpad, leidoefeningen, rusttraining, longeren, wennen aan hoofdstel, later inrijden) en 1 Noors wordt actief bereden en op de grond gewerkt. Afhankelijk van hoe het past, zou deelname aan slechts één pony mogelijk zijn, of algemene ondersteuning bij de verzorging en het onderhoud van alle 4. Paardrijden zou alleen inbegrepen zijn als alles past en de chemie met de pony goed is. De belangrijkste focus ligt op het verzorgen van de pony's (de oudere zijn ook blij om verzorgd en geaaid te worden), grondwerk en eventueel wandelingen, het verzorgen van de pony's en een beetje hulp in de stal (ik ben niet op zoek naar een stalknecht ;) we hebben het over het controleren van het water, soms stro neerleggen of hooi bijvullen en soms de ren uitmesten).
Misschien volg je paardrijlessen, maar heb je geen praktische ervaring met het houden en verzorgen van paarden? Wil je liever niet rijden, maar gewoon tijd doorbrengen met paarden?
Ik ben niet bang voor beginners, maar wel consequent als het gaat om regels (aansprakelijkheid, gezondheid). Ik geef ook graag uitleg en ben bereid om een bepaalde hoeveelheid tijd te investeren in het aanleren van de basisprincipes van het omgaan met (mijn) paarden - in ruil daarvoor verwacht ik een bepaalde bereidheid om mee te doen. Sommige van mijn pony's zijn al heel lang bij mij, hun behoeften staan voorop en ik weeg heel zorgvuldig af aan wie ik ze toevertrouw. Een pleeggezin is nieuw voor mij.
Als dit je aanspreekt en je graag tijd doorbrengt met pony's in een ontspannen sfeer, betrouwbaar en verantwoordelijk bent, neem dan contact op :)

Aanvulling op stal en locatie: in het centrum van het dorp, stalgebouw en gedeeltelijk verharde uitloop, kleine gras "rijbak" aangrenzend, bushalte op 2 minuten loopafstand, prachtig terrein met velden en bos. Het is een particuliere paardenhouderij in zelfverzorging, geen schoolbedrijf of iets dergelijks. Aansprakelijkheidsverzekering is aanwezig.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
Profile picture ponymausi
Flag DE

ponymausi

mood Satisfaction: Excellent

34311 Naumburg, Germany

Seller since 2/15/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 201641
update
Last update: 4/3/2024
Recently online
remove_red_eye 0365
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: