Deelname aan paardrijden op Arabier-Berber 2x/week Neurenberg-Noord

translated
90411 Nürnberg, Germany
remove_red_eye 0181
130,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Deelname aan paardrijden op Arabier-Berber 2x/week Neurenberg-Noord - Arabier-Berber, Neurenberg-Noord, 2x/week (paard zoekt ruiter).
Ik ben een 23 jarige Arabier-Berber en zoek een leuk persoon. Je moet minimaal 16 jaar zijn en niet te lang/zwaar. Want ik ben 1.52m lang en geen gewichtsdrager. Maar ik ben een betrouwbare alleskunner die overal voor in is. Ik heb geen verlegen paard in het land (ok, ik heb maar 1 paard en als ik zin heb laat ik de Arabier even uit), ik heb de compositietest (GHP) zowel geleid als gereden met een cijfer 1 gehaald. Verder geniet ik van dressuur, grondwerk, cavalettis en een beetje springen. Mijn bazin zegt dat ik braaf ben. Ik heb ook een paar keer mogen verschijnen op de Knoblauchsland Horse Day.
Ik woon in een open stal in het noorden van Neurenberg, goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een overdekte rijbak, een verzorgings- en wasplaats, een ruime zadelkamer en een toilet voor de mensen. Mijn toilet wordt dagelijks schoongemaakt door het stalpersoneel, alleen op zon- en feestdagen moeten mijn mensen zelf uitmesten. Hoewel ik dicht bij de stad woon, is het rijgebied heel mooi.
Ik heb een chronische hoest en wordt dagelijks geïnhaleerd, mijn hooi wordt gestoomd of bevochtigd. Je moet betrouwbaar zijn en me op je dagen verzorgen, anders krijg ik niets te eten en kan ik niet tegen een grapje.
Er zijn twee trainers op stal en het zou leuk zijn als je lessen zou kunnen volgen.
tTranslated
Profile picture Yasmin
Flag DE

Yasmin

mood No ratings yet

90411 Nürnberg, Germany

Seller since 3/5/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 194672
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0181
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: