Concentraatinvoer / Concentraatdoseereenheid

translated
74626 Bretzfeld, Germany
remove_red_eye 0278
people 2
Price negotiable
Model

WEINSBERGER Tack Room & Stable Supplies

Condition New
Shipping Possible
Your rating
Concentraatinvoer / Concentraatdoseereenheid - NIEUW, rechtstreeks van de fabrikant


Soortspecifiek voeren
Paarden zijn, zoals je weet, vraatzuchtige eters en ontwikkelen een enorme eetlust wanneer ze in grote hoeveelheden gevoerd worden. Het gevolg is dat paarden te snel eten, vaak niet genoeg kauwen en een deel van het voer ongekauwd doorslikken. De maagsappen kunnen niet goed werken doordat een deel van het voer niet genoeg wordt opgeschept. Het gevolg is indigestie, koliek of zelfs maagzweren.

Om dit natuurlijke instinct van paarden tegen te gaan en mensen de mogelijkheid te geven om het voeren op een tijd- en kostenbesparende manier in het dagelijks leven te integreren, heeft WEINSBERGER samen met het Bundesforschungsinstitut de drievoudige voedering ontwikkeld.

Bij het drievoudig voeren wordt het voer per portie heel geleidelijk in de voerbak gestrooid en telkens slechts zoveel als het paard net met zijn lippen kan opnemen. Dit heeft als effect dat de paarden langzaam kauwen. Het voer wordt goed opgepeuzeld en kan dan beter worden afgebroken in de maag. Door de natuurlijke manier van eten van de paarden worden ook de tanden op een natuurlijke manier afgesleten. Elke stal die uitgerust is met WEINSBERGER voersystemen heeft nog nooit koliek gehad door het voeren. Ook door de korte voederpauzes.

Maar ook u als paardeneigenaar heeft baat bij de krachtvoerautomaten. Enerzijds bent u met de WEINSBERGER voersystemen niet meer gebonden aan de voertijden. Uitslapen op zondag of 's avonds afspreken met vrienden is voor u geen probleem meer.

Aan de andere kant valt er door het langzame voeren geen voer meer op de grond, zodat u veel geld kunt besparen op voer zonder dat uw paard daar nadelen van ondervindt.

En je hoeft de bakken maar ongeveer één keer per week te vullen. Zonder de apparatuur stond je 2 tot 3 keer per dag bij de trog om te voeren. Dat betekent dat je veel werktijd bespaart.




Prijs op aanvraag - daarom VB:

Verschillende maten besturingseenheden mogelijk.

We maken graag een offerte op maat voor jouw stal, jouw wensen en natuurlijk jouw paarden.

We installeren het systeem graag direct bij jou op stal. De installatiekosten worden in rekening gebracht op basis van de tijd en moeite die ermee gemoeid zijn. Als de installatie door ons team wordt uitgevoerd, wordt de garantie verlengd van 2 jaar naar 5 jaar.
Het is ook mogelijk om de apparatuur direct bij ons op te halen of het kan ook worden verzonden (prijs per hoeveelheid).

Kleine tip:
Afhankelijk van de orderwaarde bieden we 0% financiering (met aanbetaling). Neem gerust contact met ons op.
tTranslated
- door expediteur
- inzameling
- Montage door ons team
tTranslated

WEINSBERGER S.K. UGFlag DEWEINSBERGER S.K.

74626 Bretzfeld, Germany

mood Satisfaction: Excellent
open_in_new www.wei... Show
edit_calendar Seller (commercial) since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 203622
update
Last update: more than six months ago
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0278
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: