Zwarte merrie op zoek naar een nieuw thuis

translated
24105 Kiel, Germany
remove_red_eye 1711
people 9
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Age (years) 14
Height (cm) 159
Type Mix
Color Black
Zwarte merrie op zoek naar een nieuw thuis - Zwarte merrie zoekt nieuw huis aan zee (namens)

Helaas moeten we weer afscheid nemen van onze merrie die we in mei hebben gekocht. Zij is geboren in 2008 en is ongeveer 159 cm lang. Helaas is bij ons paardenastma geconstateerd, dus haar nieuwe thuis moet aan zee zijn. Eventueel kan ze ook in een goed ingerichte open stal of actieve stal worden gehouden. In onze privé-stal is allergievriendelijk houden helaas niet mogelijk, omdat we hooi en stro in hetzelfde gebouw voor de stallen moeten opslaan.

Ze is dus op zoek naar een geweldig nieuw thuis waar in het beste geval mensen al bekend zijn met hoestpony's of waar de nieuwe eigenaren bereid zijn ermee om te gaan.

Maar genoeg over de geschiedenis van de ziekte, Isabo is een paard dat je snel om haar vinger wikkelt met haar geweldige karakter. Ze is geweldig in de omgang en zelfs bij de hoefsmid is ze altijd ontspannen. Ze is momenteel blootsvoets en kan dat blijven. Onder het zadel is ze een betrouwbaar paard dat altijd klaar is voor plezier. Op het platteland komt ze langs elke spook en brengt haar ruiter altijd veilig en gelukkig terug naar de stal. Honden, tractors, auto's, motorfietsen en scooters zijn geen probleem voor haar.

Ze toont ook haar wil om te behagen in de arena. Ze leert heel snel en is altijd gemotiveerd als ze werkt. Bij de vorige eigenaar was ze ook actief in het springen en had veel plezier zowel in de arena als in het veld. We hebben hier nog geen vervolg aan gegeven, maar ze zou zeker blij zijn als ze weer kon springen na het opbouwen van haar spieren. Ze is altijd goed geweest in al het werk dat we op het terrein hebben gedaan. Of het nu longeren is of vrij volgen. Zij beheerst ook heel goed de allereerste stappen in het handwerk. Dit kan zeker verder worden ontwikkeld.

Ze is niet beschikbaar en betaling in termijnen is niet mogelijk!

Wij rekenen 30 euro voor een proefperiode, die uiteraard van de aankoopprijs zal worden afgetrokken.

Dit is een particuliere verkoop onder uitsluiting van elke aansprakelijkheid!
tTranslated
library_booksYou might also like
CS
Flag DE

Cosima Steindel

mood No ratings yet

24105 Kiel, Germany

Seller since 10/14/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 182972
update
Published: 2/7/2023
people 9 users are watching this item
remove_red_eye 1711
library_bookslisted in: