Wintec 500 VSS Cair zadel 18"

translated
08340 Schwarzenberg, Germany
remove_red_eye 0064
people 2
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Wintec 500
Show 54 ads from 116,17 €
chevron_right

Seat size 18"
Condition Used - Very Good
Shipping Possible
Your rating
Wintec 500 VSS Cair zadel 18" - Te koop hier is een Wintec 500 VSS met Cair in 18". Hij is in zeer goede staat. Ik heb het zelf ongeveer 6 maanden geleden gekocht en helaas past het helemaal niet meer op mijn paard. Het zadel lag op een Friese ruin met een rechte rug en wat schoft. De witte slokdarmplaat is gemonteerd en uiteraard inbegrepen. De breedte van de slokdarm komt overeen met 33-34.

De singelstoten (rechts en links) aan beide zijden zijn vervangen door leren singelstoten, omdat de biothane singelstoten niet meer mooi waren om naar te kijken en ook niet fijn zijn om mee te singelen. Ik heb ook de hoes (de gespbeschermer) vervangen door een leren exemplaar, omdat de originelen ook niet meer geweldig zijn. Maar deze zitten er natuurlijk nog wel bij.

Ik heb de achterpommel afgedekt met een beschermhoes om te voorkomen dat deze verder beschadigd raakt, want dit gebeurt vrij snel bij Wintec en er waren al tekenen van beschadiging. Dit kan verwijderd worden, maar dan zitten er gaten door de schroeven. Helaas ontbreekt het Wintec embleem aan de rechterkant. Dit wordt helaas ook niet meegeleverd, omdat het al ontbrak toen ik het kocht. Dit doet echter helemaal niets af aan de functie, want de stijgbeugelriemen kunnen nog steeds door de zadelklep!

Het rugkanaal is 6 cm breed, maar opent veel meer.

Het zadel is super comfortabel, zelfs op dagritten. Dankzij de klittenbandrollen kun je het zadel ook aanpassen aan je eigen voorkeuren voor knierollen. Het zadel wordt geleverd met knierollen die geschikt zijn voor VSS-zadels en kan ook worden gebruikt voor dressuurrijden.

Het zadel kan natuurlijk ook worden opgehaald en uitgeprobeerd tegen een aanbetaling van de aankoopprijs.

Paypal en verzending mogelijk indien de kosten gedekt zijn. Verzending is uitsluitend via DHL (kosten zijn 10,49€) Ik verzend niet met een andere provider!!!

Kijk niet te lang, dit maakt het item niet goedkoper en kijk ook eens naar mijn andere aanbiedingen, misschien vind je nog meer leuk en kun je verzendkosten besparen. Voor vragen kun je me altijd schrijven.

Particuliere verkoop, dus geen garantie, waarborg of retour!

Ik neem geen aansprakelijkheid voor eventuele materiële gebreken. Beschrijvingsfouten of andere! Ik accepteer ook geen aansprakelijkheid als een pakket tijdens het transport zoekraakt.

Houd er rekening mee dat ik NIET wil ruilen.
tTranslated
PayPal logo accepted.
Via DHL 10,49€
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
Profile picture Tanja Hochhaus
Flag DE

Tanja Hochhaus

mood Satisfaction: Excellent

08340 Schwarzenberg, Germany

Seller since 6/18/2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 217576
update
Last update: a day ago
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0064