Vrijetijdspaarden te koop

translated
47495 Rheinberg, Germany
remove_red_eye 0938
people 13
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Height (cm) 168
Other charactics Companion
Vrijetijdspaarden te koop - Hallo lieve paardenvrienden,

Vandaag wil ik iets met jullie delen wat me na aan het hart ligt. Mijn naam is Filou, ik ben een 20-jarige ruin met een pittige schofthoogte van 168 cm. In mijn leven heb ik kunnen genieten van een grondige training tot en met medium (M) niveau in de dressuursport en heb daarbij veel ervaring opgedaan.

Helaas kan mijn huidige eigenaar om professionele redenen niet meer zo intensief voor mij zorgen als een toegewijd rijpaard als ik nodig heeft. Ik vind het heerlijk om op de grond te werken en word het liefst geaaid en geknuffeld door liefdevolle handen.
Daarom ben ik op zoek naar een nieuw thuis waar ik mijn dagen met veel liefde en vrijheid kan doorbrengen. Ik breng graag tijd door in de buitenlucht, tijdens een ontspannen ritje of in de wei. Door mijn gezellige karakter ben ik de ideale partner om samen avonturen mee te beleven.
Als je geïnteresseerd bent in een trouwe paardenvriend, kijk ik al uit naar je aanvraag. Houd er rekening mee dat ik niet verkocht zal worden aan handelaren - ik ben op zoek naar een zorgzaam thuis voor altijd.
Als u wilt, kunnen sommige paardrijspullen ook samen met mij hun weg naar u vinden voor een kleine meerprijs.

Ik kijk uit naar de toekomst en hoop snel deel uit te maken van je familie. Neem contact met me op en laten we elkaar leren kennen.

Jouw Filou
tTranslated
M
Flag DE

Martina

mood No ratings yet

47495 Rheinberg, Germany

Seller since 1/17/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 213754
update
Published: 3/29/2024
Recently online
people 13 users are watching this item
remove_red_eye 0938
library_bookslisted in: