Voedingsadvies paard

translated
82281 Egenhofen, Germany
remove_red_eye 0270
people 2
120,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Voedingsadvies paard - Wist je dat er vroeger geen ziekten bestonden zoals mallenders, hoefbevangenheid, koliek, enzovoort? Die ontstonden pas met de industriële productie van zo goedkoop mogelijk en energierijk paardenvoer.
Ik ben zelf in deze val getrapt en heb mijn paard ziek gevoerd en kreeg de bon. Daarna heb ik me verdiept in paardenvoer en de opleiding tot voeradviseur gedaan, sindsdien gaat het zoveel beter met mijn paard. Tegenwoordig heb ik een pssm 2 paard dat volledig weerbaar is en ook in de winter goed in vorm is.
Neem gerust contact met me op en ik kan je zeker helpen om het een of het ander te optimaliseren.
Daarnaast verdiep ik me voortdurend in de biomechanica. Een geblokkeerde schoft kan ook leiden tot hoest, die niet alleen met kruiden kan worden behandeld, maar alleen kan worden verbeterd. Ik wil het zo holistisch mogelijk aanpakken, zodat u en uw paard zo goed mogelijk geholpen worden en vooral zodat u zo lang mogelijk bespaard blijft van de dierenarts. Want een paard dat gezond getraind is, soepele fasciën heeft en goed ingesteld is door het voer heeft niet zo snel een dierenarts nodig.

In het beste geval kom ik ook bij u op stal en bekijken we uw paard uitgebreid en bespreken we de doelen. Maar ook als u niet in de buurt bent, vinden we een passende oplossing. Ik ben vooral geïnteresseerd in lever en pssm, maar ook in alle andere zaken.
Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten

Procedure: u neemt contact met mij op en vertelt mij iets over uw paard. Als we elkaar niet persoonlijk kunnen ontmoeten, zouden foto's geweldig zijn, misschien zie ik een of twee verbeterpunten en praten we over wat je tot nu toe hebt geprobeerd, wat het doel is en hoe we daar kunnen komen. Ik zal er de hele tijd voor je zijn om eventuele vragen te beantwoorden. Aan het eind van deze kuur, ik reken het niet na 4 weken maar zolang de kuur je paard duurt en aan het eind hebben we een eindgesprek over hoe het daarna verder moet. Hebben we ons doel nog niet helemaal bereikt, of zijn er helaas paarden waarbij je gewoon wat langer moet prutsen tot je de juiste hebt gevonden, dan sta ik je terzijde. Mijn doel is in de eerste plaats een gezond paard, en daar steek ik mijn hart en ziel in. Ik kijk ook graag naar je training en kan je een of twee impulsen geven voor verbetering. Want hoe het paard wordt bewogen maakt ook veel verschil in de paardenvoeding. Zo zie je maar. Je krijgt van mij een enorm pakket.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
NE
Flag DE

Natascha Ecker

mood Satisfaction: Excellent

82281 Egenhofen, Germany

Seller since 12/4/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 196493
update
Last update: more than six months ago
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0270
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: