Vliegendeken/Rain Blanket BUCAS BUZZ-OFF RAIN CLASSIC - ZEBRA , 155

translated
45130 Essen, Germany
remove_red_eye 0353
people 1
99,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Bucas Buzz-Off
Show 6 ads from 45,00 €
chevron_right

Condition Used - Like New
Date of purchase 2018
Shipping Possible
Your rating
Vliegendeken/Rain Blanket BUCAS BUZZ-OFF RAIN CLASSIC - ZEBRA , 155 - Ik verkoop een bijna nieuwe (is op het paard ca. 3 keer geweest) BUCAS BUZZ-OFF RAIN CLASSIC - ZEBRA , 155cm. Helaas is hij veel te groot voor mijn huidige paard. De deken wordt fris gewassen verkocht met buik slabbetje en been bandjes. NP was ongeveer 140€ in die tijd. Als je vragen hebt, neem dan contact met me op :-)

Hier is de officiële beschrijving:

De waterdichte vliegendeken, extra doeltreffend tegen insecten dankzij het gestreepte patroon.
De Buzz-Off Rain deken is een combinatie van de Buzz-Off vliegendeken en de superlichte Sun Shower zomerdeken. Het bovendeel van de Buzz-Off Rain is waterdicht, ademend en beschermt de rug van het paard tegen vocht. Het onderste gedeelte is gemaakt van dicht op elkaar geplaatste luchtige mesh voering. Deze ruimte zorgt voor een zeer goede ventilatie. Tegelijkertijd reflecteert het materiaal UV-stralen.

Beste bescherming
Het bijzondere aan de deken is het grote buikslabbetje met elastische riemen, dat goed om de borst en de buik past. De buikflap is gemakkelijk te openen voor een comfortabele bedekking en kan snel worden verwijderd voor eventuele vervanging. Voor sterkere paarden bevelen wij de praktische buikspierverlengingen aan, die het best tegelijkertijd kunnen worden besteld. Het nekgedeelte en de staartbeschermer zijn aan de deken bevestigd en bieden dus de beste stabiliteit en tegelijkertijd een goed draagcomfort.

Zebra strepen tegen insecten
Het gestreepte patroon irriteert insecten. Alles vervaagt voor hun samengestelde ogen, ze hebben geen landingsdoel meer. Dit natuurlijke effect van het zebrabont wordt nu door fabrikant Bucas gebruikt voor zijn vliegende tapijten.

Comfortabel
Bucas vliegendekens zijn gemaakt van een speciaal ontwikkeld, lichtgewicht maar zeer duurzaam materiaal. Strak geweven stof zorgt voor ademend vermogen en de beste bescherming tegen zelfs de kleinste insecten. Het stabiele sluitsysteem aan de voorkant met de gewatteerde slab biedt optimale vrijheid voor de schouders. Uw paard zal zich niet ingesnoerd voelen.
tTranslated
PayPal logo accepted.
6€ DHL is afhaling in Essen/NRW
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
C
Flag DE

Claudia

mood No ratings yet

45130 Essen, Germany

Seller since 7/25/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 181760
update
Last update: more than six months ago
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0353
historyRecently Viewed: