Verkoopt Ridcon Eva stalmatten

translated
66606 Ludwigsburg, Germany
remove_red_eye 1106
people 9
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Ridcon Horse & Stable Mats

Condition Used - Like New
Date of purchase 2019
Shipping Possible
Your rating
Verkoopt Ridcon Eva stalmatten - De zachte boxmatten met optimale warmte-isolatie. Afmetingen: 185 x 120 x 2,5 cm in groen.

De premium stalmat van Ridcon bestaat uit een mengsel van EVA en rubber. Het hightechmateriaal ethyleenvinylacetaat (EVA) is bijzonder soepel, isolerend, antislip en scheurvast. De matten zijn ideaal voor gebruik op ligvlakken in boxen, open stallen of losse boxen. De EVA-mat heeft zeer goede dempende en isolerende eigenschappen. Door het niet-poreuze oppervlak neemt de mat geen urine of water op en is dus hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. De stalmat is ook zeer geschikt voor mensen met een allergie of paarden met chronische hoest. Door de EVA-matten te gebruiken, kunt u zoveel mogelijk zonder beddengoed. De mat biedt top ligcomfort voor de paarden, zelfs zonder stalbedekking. Het beddengoed is alleen nodig om de urine te binden.

Het materiaal van de EVA mat reageert gevoelig op temperatuur.
Als het paard staat, zorgt de EVA-mat voor een stevige stalvloer; als het paard op de mat gaat liggen, past deze zich aan de lichaamswarmte aan en wordt een zacht ligoppervlak. Dankzij het antislipoppervlak biedt de EVA-mat de paarden een goede grip bij het opstaan en beschermt tegen schuren.

Het kan zonder problemen worden gebruikt op beslagen paarden. Strijkijzers met widida pinnen of noppen moeten worden vermeden omdat dit de levensduur van de matten vermindert. EVA reageert gevoelig op sterk zonlicht, daarom mogen de matten alleen binnenshuis worden gebruikt.

Wij raden aan de EVA vloermatten een- of tweemaal per jaar op te tillen om te zien of er zich vloeistoffen onder hebben verzameld. Label in dat geval de EVA-matten, zodat ze precies zo worden teruggelegd als ze oorspronkelijk waren. Neem vervolgens de matten uit de doos, besprenkel ze met water en leg ze plat op de grond te drogen in de schaduw (gelieve ze niet in de zon te leggen). Leg de matten na het drogen terug in de doos.

NP per mat 148€
Per mat 100€ RRP

In totaal zijn er 6 matten te koop.

2 jaar oud.

Verzending mogelijk tegen een meerprijs
tTranslated
PayPal logo accepted.
Collectie
Verzending gaat via een expediteur
tTranslated
I
Flag DE

I.B.S

mood No ratings yet

66606 Ludwigsburg, Germany

Seller since 7/29/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 165561
update
Last update: more than six months ago
people 9 users are watching this item
remove_red_eye 1106
library_bookslisted in: