Uitstekende PSL Lusitano van Escorial voor de grote arena

translated
46397 Bocholt, Germany
remove_red_eye 1021
people 9
Sold
This horse has already been sold.
Gender Stallion
Breed

Lusitano

Show 19 ads from 3.500,00 €
chevron_right
Age (years) 1
Height (cm) 160
Color Gray
Other charactics
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • No eczema
  • Barefoot
  • Green
  • All Rounder
  • Stands for the farrier
Uitstekende PSL Lusitano van Escorial voor de grote arena - Robusto, liefkozend "Ruby" genoemd, is een PSL Lusitano jaarling, met uitstekende goede bewegingen en een onberispelijk karakter.

Hij is een plaatje van een Lusitano, al compact en zeer harmonieus gebouwd. Robusto is zeer aanhankelijk naar mensen toe, goed opgevoed, nieuwsgierig en zeer meewerkend. Hij werkt heel goed mee en laat zich al betrouwbaar en braaf leiden, is braaf bij de hoefsmid en heeft zijn eerste stappen aan de longeerlijn al onder de knie. Gezien zijn huidige grootte, wordt zijn uiteindelijke lengte geschat op ongeveer 1,62 m. De jongeheer werd in Nederland geboren op de stoeterij Coudelaria Lusitano Ploumen en bracht daar zijn eerste levensjaar door. Hij is sinds begin april in Duitsland waar hij de gebruikelijke basisprincipes en etiquette voor jonge paarden leert. Hij heeft volledige APSL papieren (Blue Book) en een zeer goede stamboom. Zijn vader is de beroemde Olympische hengst Escorial.

Robusto brengt uitstekende goede bewegingen. Met zijn actieve achterhand vliegt hij letterlijk over de wei. Bijzonder opmerkelijk is zijn elasticiteit in alle gangen, zijn grond dekkende stap en evenwichtige galop. Over het algemeen laten zijn bewegingen geen twijfel bestaan over een grote carrière in de dressuurring of working equitation. Robusto wordt momenteel vertrouwd gemaakt met alle dagelijkse situaties, zoals leiden, borstelen of hoeven geven, naar gelang van zijn leeftijd.

Video's op aanvraag.
tTranslated
Pedigree
Escorial
Spartacus
Jiboia
Xaquiro
Juno
Edo
Condessa
Canela
Raja
Varina
Larapio
Heroina
Habil
Hortela Pimenta
EG
Flag DE

Eva Gehrke

mood No ratings yet

46397 Bocholt, Germany

Seller since 2/3/2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 181793
update
Published: 10/1/2023
people 9 users are watching this item
remove_red_eye 1021
library_bookslisted in: