Touwemansstok, turkoois

translated
90610 Winkelhaid, Germany
remove_red_eye 0057
people 1
Sold
This item has already been sold.
Colour  Turquoise
Condition Used - Good
Shipping Possible
Touwemansstok, turkoois - Ik verkoop een gebruikt touw voor de ruiterstok.
De ene leren flap heeft een paar scheurtjes, maar dit heeft geen invloed op de functie, het is meer een visuele kwestie.

Kleur: turquoise
Lengte ca. 2 m zonder leren flap, met leren flap ca. 2,12 m
Nieuwprijs: 13 Euro

Verzending als onverzekerd pakket (2,25 Euro) of verzekerd Hermes pakket (4,50 Euro) mogelijk, te betalen door de koper.


Opmerking voor de koper:
Dit is geen commerciële transactie in de zin van de Wet Koop op Afstand. Het item wordt verkocht als gebruikt, zoals het is, door particulieren zonder enige garantie. Normale slijtage moet als normaal worden beschouwd. Met je aankoop ga je er uitdrukkelijk mee akkoord af te zien van je wettelijke garantie voor gebruikte goederen. Beschrijvingen zijn zo nauwkeurig mogelijk naar eer en geweten. De beschrijving bevat informatie over de staat en de omvang van de levering. Afbeeldingen maken deel uit van de beschrijving. Informatie, foto's en opmerkingen over de goederen vertegenwoordigen geen gegarandeerde kenmerken in de zin van het Duitse Burgerlijk Wetboek (BGB) en worden uitsluitend gebruikt voor algemene beschrijving. Fouten voorbehouden. De koper draagt het verzendrisico. Zelfs als ik het artikel verzekerd en goed verpakt verstuur, blijft het risico bij de koper, zelfs als de goederen verloren gaan. Ik ben niet aansprakelijk voor onverzekerd verzenden. Koop niet als je het niet eens bent met deze regels. Hartelijk dank.
tTranslated
PayPal logo accepted.
Verzending als onverzekerd pakket (2,25 Euro) of als verzekerd Hermes pakket (4,50 Euro) mogelijk, te betalen door de koper.
Zelfs als ik het artikel verzekerd en goed verpakt verstuur, blijft het risico bij de koper, zelfs als de goederen zoekraken. Ik accepteer geen aansprakelijkheid voor onverzekerd verzenden.
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
UM
Flag DE

Ute Meyer

mood Satisfaction: Excellent

90610 Winkelhaid, Germany

Seller since 8/7/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 212986
update
Last update: 4/28/2024
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0057
library_bookslisted in: