For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Tinker ruin bereden en gereden

translated
48336 Sassenberg, Germany
remove_red_eye 0796
people 7
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

Gypsy horse

Show 30 ads from 300,00 €
chevron_right
Age (years) 7
Height (cm) 136
Type Pony / Small Horse
Color Pinto
Other charactics
  • Lunged
  • Broken-in
  • Loads well
Tinker ruin bereden en gereden - Het is met een bezwaard hart dat ik afstand doe van mijn pony, als alles past. Hij is bereden en gereden. Hij is ook geregistreerd als showpony.

Zijn naam is Ollie en hij is 7 jaar oud, momenteel 1,36 m groot en een Tinkerruin. Hij is gewend om in open stallen en in boxen gehouden te worden. Maar de stalling is alleen voor 's nachts, anders staat hij de hele dag buiten.

Ik zoek een 5 sterren thuis voor hem. Het zou leuk zijn om foto's te zien van waar hij heen gaat. Hij is heel fijn in de omgang, ook in de wei of op de bak. Hij springt helemaal niet. Ik zie hem verder gaan in dressuur en mennen. Hij doet alles samen met mij. Hij vindt het heerlijk om geknuffeld en vertroeteld te worden.

Hij zou een kinderpony kunnen worden, maar alleen als de kinderen kunnen rijden. Als je even niet oplet, maakt hij daar gebruik van door gewoon niet door te gaan met waar hij mee bezig was. Hij bokt of bijt niet.

Helaas heeft hij wat mallenders, maar die hebben we onder controle en hij heeft geen jeuk meer gehad sinds hij naar de nieuwe stal is verhuisd. Op dit moment heeft hij ook een beetje spruw, maar volgens mijn hoefverzorger is dat goed onder controle. Mallenders en spruw zijn allemaal droog.

Het zou mogelijk zijn om hem uit te proberen of te showen. Om paardentoerisme te voorkomen, stuur alleen serieuze aanvragen en ik reken 30 € voor elke proef, die bij aankoop wordt terugbetaald. De prijs hangt af van wat je wilt nemen. Ik wil graag alles samen met hem verkopen. Het is echter ook mogelijk om slechts één item per keer te kopen.

Hij kan verkocht worden met de volgende accessoires:

Drachtharnas van ideal Biothane

Zadel

Snaffel

Multi-bridle

Halster

Dekens

Prijs pony 5800 € VB
Prijs accessoires 1700 € VB

Gewoon een heerlijke pony waarmee je meteen kunt beginnen. Hij staat momenteel in Bad Laer. Ik kijk uit naar je berichten en zou je willen vragen mij een korte beschrijving te sturen van waar hij heen zou gaan - wat voor instelling - wat je verder met hem van plan bent.
tTranslated

Tanja KünstnerFlag DE

48336 Sassenberg, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 203522
update
Published: 11/13/2023
Recently online
people 7 users are watching this item
remove_red_eye 0796
library_bookslisted in: