Super lieve ruin

translated
65396 Walluf, Germany
remove_red_eye 1148
people 11
3.650,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Age (years) 5
Height (cm) 168
Type Thoroughbred
Color Brown
Other charactics
  • Lunged
  • No eczema
  • Barefoot
  • Broken-in
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Super lieve ruin - Met pijn in het hart verkoop ik mijn knappe en supergoed opgevoede ruin.Julien is een Franse draver, 5 jaar oud en 1.68 cm groot. Ik zoek een fijn thuis voor hem en mensen met veel paardenervaring. Julien is erg gevoelig en daarom niet voor beginners.

Een droompaard voor grondwerk, longeren, stokken en handwerk, hij is super braaf en luistert heel goed naar stem, altijd gemotiveerd en attent. Hij geniet echt van wandelingen in de wijngaarden. Hij doet het ook geweldig met mijn dochter. Op dit moment wordt hij in alle drie de gangen gelongeerd. Hij is erg vriendelijk tijdens de verzorging, hoefsmid, douchen, dierenarts, tractor.

Als hij gereden wordt is hij nogal nerveus en heeft hij een veilige en ervaren ruiter nodig, maar hij is niet hengstig en heeft nog niet gebokt. Ik heb hem ook bitloos gereden.
Helaas moet ik zeggen dat we dat niet aankunnen. We hebben gewoon niet de juiste chemie, maar ik denk dat hij met de juiste persoon een droompaard zou zijn.Ik heb Julien op stal gehouden met dagelijks toegang tot de wei. Hij is een heel compatibel en ongecompliceerd paard en past zich goed aan zijn leeftijdsgenoten aan. Julien loopt blootsvoets en heeft hier nooit problemen mee gehad. Ik ben me niet bewust van negatieve gezondheidsproblemen, hij is volledig gevaccineerd en heeft onlangs zijn gebit en osteo laten doen.
Alleen te koop in zeer goede handen.

Het zadel is aangepast en nieuw opgevuld en kan desgewenst worden aangeschaft.Als je nog vragen hebt of geïnteresseerd bent, schrijf ons dan. We kijken ernaar uit u te leren kennen!
tTranslated

JasminFlag DE

65396 Walluf, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2022
speed11 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 204627
update
Published: 9/7/2023
people 11 users are watching this item
remove_red_eye 1148
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: