For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Springzadel Erreplus CA 16

translated
62-069 Dąbrówka, Poland
remove_red_eye 0241
people 1
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Erreplus Jumping Saddle chevron_right CA

Seat size 16"
Condition Used - Very Good
Date of purchase 2017
Shipping Possible
Your rating
Springzadel Erreplus CA 16 - Hallo:-) Ik heb een geweldig Erreplus springzadel 16 zuverkafen. Kleur brons BJ 2017 KW 33 maar met SL versie is breder.

Het CA zadel, het resultaat van een waardevolle samenwerking met de Duitse ace Christian Ahlmann, vertegenwoordigt design, innovatie en precisie in één enkel product van zeer hoge technische waarde. Het zadel, uniek in zijn soort, is 3 cm breder dankzij de inserts die rechtstreeks op de zadelboom zijn geplaatst en is gemaakt van 2 innovatieve polyurethanen met dubbele dichtheid die een ongeëvenaard comfort bieden. De grotere breedte biedt ongelooflijke stabiliteit en steun tijdens het springen, opstijgen en landen.
De innovatieve, volledig gedubbelde zadelkleppen van stierenleer hebben een ingrijpende restyling ondergaan. Dankzij een reeks technische insnijdingen en gaten geven zij een ongekend gevoel door de stabiliteit en het comfort van een dubbel blad te combineren met het contact van een enkel zadelblad.

Met SL versie!
Geef je paard de vrijheid om in harmonie te bewegen. Een paard dat zijn schouders vrij kan bewegen is een paard dat beter presteert, dat de hulpen van de ruiter gewilliger volgt, dat zich in zachte en soepele passen uitstrekt, dat het parcours en de hindernissen met meer vertrouwen tegemoet treedt.
De SL zadels zijn speciaal ontworpen met experts uit de industrie om gespierde en geprononceerde schouders vrij te maken. Zij worden gekenmerkt door een kort kussen dat elke druk op het schouderblad wegneemt en bijgevolg een perfecte beweeglijkheid van de schouders garandeert. Tegelijkertijd wordt een uitstekend contact met het paard gehandhaafd.

Verscheept vanuit Polen!!! Prijs is vast
tTranslated

JoannaFlag PL

62-069 Dąbrówka, Poland

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 174614
update
Last update: more than six months ago
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0241