Shire Paard Merrie Scarlett

translated
6100 Seefeld in Tirol, Austria
remove_red_eye 0287
people 1
8.000,00 *OBO
Gender Mare
Breed

Shire horse

Show 23 ads from 5.500,00 €
chevron_right
Age (years) 2
Height (cm) 175
Type Draft Horse
Color Dapple gray
Shire Paard Merrie Scarlett - Scarlett is geboren in maart 2021 en is een prachtige Shire Horse merrie.

Door haar afstamming (beide ouders komen uit de "oude" Shire Horse foklijnen) belooft ze ook een indrukwekkende vertegenwoordiger van het Shire Horse ras te worden.

Scarlett's karakter is zeer mensgericht, knuffelig en lief in de omgang. Het dagelijkse contact met haar is volledig ongecompliceerd. Leiding geven, vastbinden, borstelen, hoeven geven, naar de dierenarts brengen, op de trailer rijden, etc. zijn tot nu toe allemaal geen problemen geweest. In het begin is ze echter nogal sceptisch over vreemde dingen. Dat heeft ze waarschijnlijk geërfd van haar moeder, die een levensverzekering in de omgang is, maar in het begin alles en iedereen kritisch bekijkt. Daarom noemen we haar liefkozend onze "sceptische mammoet".

We willen graag een nieuw thuis voor Scarlett vinden waar ze in alle rust kan komen en met genoeg tijd, rust en geduld de veiligheid krijgt die ze nodig heeft om vertrouwen te krijgen.

Ze zal opgroeien samen met andere Shire Horses van verschillende leeftijden in een gemengde kudde in een open stal. Ze zal alleen worden weggegeven in een omgeving die bij haar leeftijd past, zodat ze nog genoeg tijd heeft om te rijpen en op te groeien.


Natuurlijk wordt Scarlett regelmatig gevaccineerd en ontwormd. Ze heeft ook alle papieren van de English Shire Horse Society.

Als je geïnteresseerd bent, ben je altijd welkom om kennis met haar te maken en we sturen je graag meer foto's/video's op verzoek.
tTranslated
Profile picture Manuel
Flag AT

Manuel

mood No ratings yet

6100 Seefeld in Tirol, Austria

Seller since 7/7/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 202215
update
Published: 7/24/2023
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0287
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: