Shire paard merrie Esmeralda

translated
6100 Seefeld in Tirol, Austria
remove_red_eye 0288
8.000,00 *OBO
Gender Mare
Breed

Shire horse

Show 23 ads from 5.500,00 €
chevron_right
Age (years) 1
Height (cm) 180
Type Draft Horse
Color Gray
Shire paard merrie Esmeralda -
Bedankt voor uw interesse in onze Shire Horse merrie Esmeralda.

Esmeralda is geboren in juli 2022 en is nu klaar voor een nieuw thuis met gezelschap.

Ze is opgegroeid in een kudde en brengt elke dag veel tijd door met haar speelkameraadjes. Esmeralda is extreem mensgericht en lief in de omgang, houdt van lange knuffels en is altijd nieuwsgierig en speels.

Omdat ze het dagelijkse contact met mensen alleen in positieve zin kent, is ze een jong paard dat elk contact met een grote sprong van vertrouwen tegemoet treedt, of het nu mens of dier is. Honden, katten, varkens, stieren, geiten, vogels, tot nu toe heeft ze alles en iedereen leuk gevonden. Ze is ook vertrouwd met grote landbouwmachines en auto's. In haar kleine groepje merries is ze graag de leider die dapper nieuwe dingen onder ogen ziet.

In de groep kan ze het tot nu toe met elk speelkameraadje goed vinden, ze toont zich goed gesocialiseerd en past zonder problemen in de groep.

Esmeralda is meestal braaf bij de hoefsmid (hier is ze soms meer, soms minder enthousiast) en dierenarts (altijd zonder problemen), kan goed geleid worden en heeft het veulen-ABC onder de knie.
Aangezien ze op onze boerderij is geboren en er tot nu toe geen (medische) noodzaak is geweest om haar te vervoeren, is het niet nodig geweest om haar met de trailer te rijden. Maar dit kan natuurlijk wel geoefend worden.

Uiteraard heeft ze alle noodzakelijke vaccinaties gehad en wordt ze regelmatig ontwormd.

Bent u op zoek naar een Shire Horse met een zachtaardig en mensgericht karakter, die u liefdevol als partner aan haar zijde wilt begeleiden in haar leven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
tTranslated

ManuelFlag AT

6100 Seefeld in Tirol, Austria

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 202211
update
Published: 7/24/2023
Recently online
remove_red_eye 0288
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: