Prestigieus vrijetijdspaard KWPN merrie

translated
01979 Grünewalde, Germany
remove_red_eye 0135
9.500,00 *OBO
Gender Mare
Breed

KWPN

Show 30 ads from 100,00 €
chevron_right
Age (years) 13
Height (cm) 163
Type Warmblood
Color Gray
Other charactics
  • Stands for the farrier
  • incl. horse passport
  • Reliable for trail riding
  • All Rounder
  • Competition experience
  • Loads well
Prestigieus vrijetijdspaard KWPN merrie - Met pijn in het hart moet ik afscheid nemen van mijn merrie Lotte, omdat ik haar door tijdgebrek niet meer tot haar recht kan laten komen. Ze is een 13-jarige KWPN-merrie met een stokmaat van ongeveer 1.63cm. Ze is makkelijk onder de ruiter te rijden, maar heeft nog wel consequent en goed leiderschap nodig. Als Lotte je eenmaal in haar hart gesloten heeft en je vertrouwen gewonnen heeft, gaat ze met je door dik en dun en is ze een echt betrouwbaar paard. Ze heeft geen enkele ondeugendheid en is altijd handelbaar en braaf. Lotte is opgeleid tot een goed A-niveau in zowel springen als dressuur. Cross-country is absoluut geen probleem voor haar, alleen of in een groep. Ze is beslagen, kent dus de hoefsmid en is altijd voorbeeldig. Lotte kent tractoren, auto's, kinderen, honden en gewone dagelijkse dingen. Ze wordt graag in trailers of busjes geladen. Regelmatig ontwormd en gevaccineerd. In het begin had ze een voergerelateerde hertenaanval, maar dit is tot nu toe niet meer voorgekomen. Natuurlijk hebben we ook röntgenfoto's van haar, waarop te zien is dat ze geen schade heeft opgelopen (geen verzakking of rotatie). We laten haar rustig grazen en dan zijn paddocks en gras geen probleem voor haar. Lotte zou ook interessant zijn voor de fokkerij omdat ze al een succesvol merrieveulen heeft gehad en heeft bewezen een zeer goede moeder te zijn.
Ik wens haar alleen het allerbeste thuis waar ze de aandacht krijgt die ze verdient. Lotte is een paard dat absoluut een verzorger nodig heeft.
Daarom zal ze niet verkocht worden aan dealers of trainingscentra!
In overleg is het mogelijk om haar te leren kennen en uit te proberen. Ik reken €30 voor de proef en om paardrijtoerisme te voorkomen wordt dit bedrag uiteraard in mindering gebracht op de aankoopprijs.
Meer foto's of video's kunnen worden opgestuurd als je geïnteresseerd bent.
tTranslated
Pedigree
Wizzard WV
Indoctrio
S-Maywies
Capitol I
Vanessa VII
Corland
Maywies
Aklahoma VV
Hold Up
Ijoklahoma
Narcos 2
Belle Little
Voltaire
Oklahoma
Profile picture Josefin Nitzschke
Flag DE

Josefin Nitzschke

mood No ratings yet

01979 Grünewalde, Germany

Seller since 5/6/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 220301
update
Published: 4/25/2024
Recently online
remove_red_eye 0135
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: