Prachtige Westfaalse merrie als broer en zus.

translated
58285 Gevelsberg, Germany
remove_red_eye 0396
Price negotiable
Gender Mare
Breed

Westphalian horse

Show 22 ads from 3.000,00 €
chevron_right
Age (years) 21
Height (cm) 179
Type Warmblood
Color Brown
Other charactics Companion
Prachtige Westfaalse merrie als broer en zus. - Julie, 21 jaar, statig 179 cm groot, is op zoek naar een nieuwe werkkring. Julie woont al ruim acht jaar bij mij hier in Gevelsberg en leidt een kudde van gemengde leeftijd, van jongeren tot gepensioneerden. Ze is gepassioneerd en laat zich door niemand haar wortels afpakken.
Tot haar 13e heeft ze als fokmerrie prachtige veulens op de wereld gezet, daarna mocht ze als recreatiepaard door het leven. Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden, mooie wandelingen te maken en zelfs grondwerk te doen. Ze is ook geschikt als handpaard. Ze is niet bereden en is dus geen aangewezen rijpaard.
Wat wil ik voor Julie? Ze is een sterke persoonlijkheid die haar leiderschap alleen wil overdragen aan consequente en veilige mensen. Dan zal ze dat ook doen! Julie is duidelijk niet geschikt voor beginners. Ik wil graag iemand die regelmatig (indien mogelijk dagelijks) tijd met haar wil doorbrengen, haar wil knuffelen en met haar wil werken, dat kan ze zeker na de winter goed gebruiken. Een open stal zou het beste zijn, in ieder geval als zijspan, een nieuwe kudde om te leiden zou de droombaan voor haar zijn. Momenteel staat ze van mei tot oktober 24/7 in de wei, daarna leeft ze in een grote paddock box. Haar alleen in een box houden is uitgesloten! Ze loopt op blote voeten en is heel braaf bij de hoefsmid. Julie is gezond, ingeënt en ontwormd.
Waarom is Julie überhaupt te koop?
Om gezondheids- en tijdsredenen kan ik mijn Julie niet meer tot haar recht laten komen. Om haar gezond te houden, zowel lichamelijk als geestelijk, heb ik besloten een nieuw en goed tehuis voor haar te zoeken.
Alleen te koop met een beschermingscontract, uitdrukkelijk niet voor de fok en alleen als broer of zus.
tTranslated

Katja SchillingFlag DE

58285 Gevelsberg, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 197483
update
Published: 4/27/2023
remove_red_eye 0396
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: