Powerraufe b&b, hooiruif met scharnierend deksel, tijdgestuurd

translated
87561 Oberstdorf, Germany
remove_red_eye 1560
people 6
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

bb-equipment Hay & Straw

Powerraufe b&b, hooiruif met scharnierend deksel, tijdgestuurd - De tijdgestuurde hooiruif maakt een op de soort afgestemde hooivoeding van de paarden mogelijk zonder veel werk en tijd. De Powerraufe halfrond is geschikt voor het voeren van ruwvoer zowel in de box als in groepshuisvesting. Dankzij de tijdcontrole kunt u de ruif voor meerdere dagen vullen en zelf programmeren hoe vaak en hoe lang het paard mag eten. Zo kunt u het paard meerdere kleinere maaltijden per dag geven zonder dat u telkens ter plaatse moet zijn. Al te lange voederpauzes kunnen op die manier worden vermeden. Ook verveling wordt bij voorkeur vermeden. Met maximaal 46 mogelijke voederintervallen kunt u het paard idealiter van hooi voorzien, het bezig houden en tegelijk rantsoeneren zodat het niet te dik wordt.

Het frame en het voederrooster van de halfronde automatische hooiruif zijn gemaakt van roestvrij staal. De voering aan de boven- en onderkant is van textielrubber. De afstand tussen de staven bedraagt ca. 5 cm. Elke 2e staaf van het voederrek is verwijderbaar. Dankzij de halfronde vorm heeft de hooiruif geen hoeken en randen. De hooiruif kan rechtstreeks op de vloer worden gemonteerd of hoger worden opgehangen.

De halfronde hooiruif is bij uitstek geschikt voor montage aan een muur.

De automatische hooiruif werkt op diervriendelijke veiligheids- extra-lage spanning en heeft een 230 volt aansluiting nodig. (https://www.hofmeister-pferdesport.de/p/pferdehaltung-zubehoer/heuraufe/zeitgesteuerte-heuraufe-halbrund-powerraufe)

Afmetingen: 110 x 140 x 60 cm (B x H x D)
Afstand tussen de staven ca. 5 cm (elke 2e staaf is verwijderbaar)

Centrale schakelkast, spatwaterdicht, eenvoudige bediening en programmering op de eenheid.

NP: ca. 3000.- plus dekking

Hark is begin 2021 gebruikt gekocht (zichtbare gebruikssporen, maar in topconditie), is nog steeds in gebruik (ter plaatse te bezichtigen), maar het paard is aan het veranderen en de hark is niet meer nodig.
tTranslated
PayPal logo accepted.
A
Flag DE

AS

mood No ratings yet

87561 Oberstdorf, Germany

Seller since 12/19/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 170145
update
Last update: more than six months ago
people 6 users are watching this item
remove_red_eye 1560
library_bookslisted in: