Oxford, 5YO schimmelhengst Purebred Lusitano (PSL).

translated
2805-021 Almada, Portugal
remove_red_eye 0317
people 5
14.900,00 *
Gender Stallion
Breed

Lusitano

Show 19 ads from 3.500,00 €
chevron_right
Age (years) 5
Height (cm) 166
Type Thoroughbred
Color Dapple gray
Other charactics
  • No eczema
  • X-rays available
Oxford, 5YO schimmelhengst Purebred Lusitano (PSL). - Deze prachtige schimmelhengst is een echte blikvanger, hij heeft charisma en is zeer charmant in al zijn manieren. Oxford is een geweldige hengst voor de fokkerij of eventueel voor een gezins- of zacht recreatiepaard. Hij wordt dagelijks vanaf de grond bewerkt en ook onder het zadel wordt hij bewerkt, waarbij hij overal uiterst ontspannen in is. Hij kent het werk op de rijbaan en ook off-road. Oxford is ook zeer zelfverzekerd in de omgang, of het nu gaat om hoefbevangenheid, poetsen, zadelen, hoofdstellen en wassen, alles is geen enkel probleem.
Hij heeft in het verleden een schouderbreuk gehad waardoor hij geen intensief werk kan verrichten (althans onze dierenarts adviseert dat niet), zoals sport of intensieve scholing.
Dat gezegd hebbende, de perfecte toekomstige eigenaar zou ofwel een familie zijn die houdt van top Purebred Lusitanos (PSL) met een uitstekend karakter en/of iemand die houdt van het fokken van deze geweldige genen die in de paardenwereld zo bekend staan als vriendelijkheid en bereidheid om de eigenaar te behagen.
Niettemin is Oxfords achtergrond verbazingwekkend, met genen van topklasse, zoals je kunt zien in zijn stamboom (bijgevoegd).
Actuele röntgenfoto's zijn ook beschikbaar. Als u geïnteresseerd bent of meer informatie wilt over Oxford, schrijf ons dan een e-mail.
tTranslated
Pedigree
CHAGALL
NOSTRADAMUS DO TOP
MARQUESA
AFIANÇADO FLANDRES
LANAI TOP
NEPTUNO
COBRA
DESTINTA
PITON
ROLA
NOVILHEIRO
HERA
LICOR
ROMA

Marina PontesFlag PT

2805-021 Almada, Portugal

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
speed5 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 191364
update
Published: 1/17/2023
people 5 users are watching this item
remove_red_eye 0317
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: