*Open stal/eigenaar gemeenschap/ privé stal*

translated
53343 Wachtberg, Germany
remove_red_eye 0011
325,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
*Open stal/eigenaar gemeenschap/ privé stal* - Hallo allemaal,

We hebben 1-2 plaatsen beschikbaar in onze mooie kleine open privéstal. De paarden staan in kleine groepen en hebben 24/7 toegang tot hooi van hoge kwaliteit.

We zijn een soort kleine gemeenschap van eigenaren die het welzijn van de paarden voorop stellen. Er zijn geen massale bijeenkomsten en je kunt genieten van je tijd met je geliefde paard in de prachtige natuur :-)

Beweging, frisse lucht, gezelschap en hoogwaardig voer zijn absoluut de belangrijkste dingen bij het soortgericht houden van paarden. Het ontbreekt onze paarden aan niets. Ze hebben het hele jaar door toegang tot goed hooi (mijn paard is allergisch), individuele toegang tot de wei, 2 prachtige grote schuilstallen en een fantastische rijbak voor de deur. De paarden zijn momenteel tussen de 3 en 14 jaar oud.

Trainingsfaciliteiten met binnen- en buitenpistes etc. zijn beschikbaar in hetzelfde dorp en zijn gemakkelijk bereikbaar.

We hebben ook een schuur voor de paardenuitrusting, een aanbindplaats, een voederplaats en een wasplaats.

Als je op zoek bent naar een kleine gemeenschap die het welzijn van de paarden voorop stelt en toch de mogelijkheid wil hebben om met je paard te werken, neem dan contact met ons op en maak kennis met ons :-)

We hebben ruimte voor 1-2 ruinen
tTranslated
PayPal logo accepted.

KathiFlag DE

53343 Wachtberg, Germany

mood Satisfaction: Excellent
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 219398
update
Last update: 4/10/2024
Recently online
remove_red_eye 0011
library_bookslisted in: