For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services
Oldenburger Zuchtstute, Martina, Horses For Sale, Längenfeld

Oldenburgse fokmerrie

translated
6444 Längenfeld, Austria
remove_red_eye 0519
people 5
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Oldenburger

Show 39 ads from 900,00 €
chevron_right
Age (years) 14
Height (cm) 166
Type Warmblood
Color Bay
Other charactics Home more important than price
Oldenburgse fokmerrie - Een zeer harmonieuze bruine merrie met goed GGA. C-Dur's grootmoeder Cosima is gefokt door Paul Wendeln en stamt af van één van de beroemdste merriestammen in Duitsland. Deze merriestam van Cinderella kreeg de titel Nationaal Kampioensfamilie in Duitsland 1990. Cosima is de volle zus van de in 1991 goedgekeurde hengst RTL.

De vader van haar moeder Don Gregory, de nu 24-jarige, zelf succesvol in de dressuurring tot en met Grand Prix-niveau, bracht tien gekeurde hengsten voort, waaronder de Oldenburgse kampioenshengst, tweevoudig Bundeschampion, wereldkampioen dressuurpaarden en de op gevorderd (S) niveau succesvolle Don Davidoff alsmede de HLP. Gevolgd door verdere goede merries met talrijke internationale successen in zowel de fokkerij als de sport, behoren de nakomelingen van Cinderella inmiddels tot één van de meest succesvolle lijnen in de Oldenburger fokkerij.

Zij gaf vijf zeer goede veulens met veel expressie, zeer elegant en hoogbenig, groot en met veel GGA en een geweldig karakter (foto's en video's beschikbaar).

De merrie zelf staat in een merriekudde, 's nachts in een box, in de zomer ook 24 uur op de wei, ze veult gemakkelijk en zonder problemen, is zeer braaf en rustig bij alle keuringen, zowel bij de smid als bij het fatsoenlijk rijden met een trailer. En is een geweldige moeder
Geboren 12.1.2009

Merrie bevindt zich in Tirol 6444

Met pijn in het hart te koop wegens stoppen met fokken

Merrie werd ingereden door een professionele ruiter toen ze drie jaar oud was, nam deel aan novice klasse dressuurproeven voor jonge paarden, is bij mij sinds ze vier jaar oud was en werd niet meer gereden vanwege mijn of haar zwangerschappen.

Stamboom zie foto's
tTranslated

MartinaFlag AT

6444 Längenfeld, Austria

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 194204
update
Published: 5/11/2023
people 5 users are watching this item
remove_red_eye 0519
library_bookslisted in: