Mooie rijdbare Arabische merrie met bevindingen

translated
6074 Giswil, Switzerland
remove_red_eye 1724
people 6
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Arabian horse

Show 28 ads from 123,00 €
chevron_right
Age (years) 7
Height (cm) 153
Type Thoroughbred
Color Gray
Other charactics
  • incl. horse passport
  • Reliable for trail riding
  • No eczema
  • Companion
  • All Rounder
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Mooie rijdbare Arabische merrie met bevindingen - Safiya is al bijna 2 jaar bij ons. Ze komt uit Italië en werd rauw en wild naar ons geïmporteerd. Ze moest eerst wennen aan het leven met mensen. Maar intussen heeft ze zich ontwikkeld tot een goed gespierde, vriendelijke en altijd geïnteresseerde en gemotiveerde merrie. Safiya is altijd gemotiveerd, wat je ook met haar doet. Ze wil altijd behagen en heeft nooit slechte bedoelingen. Ze probeert altijd te doen wat er van haar gevraagd wordt en geeft het beste van zichzelf. Helaas, sinds we haar hebben, heeft ze een onregelmatigheid in haar lopen. Draf en galop zijn normaal. Ze heeft geen pijn, maar het ziet er een beetje vreemd uit. Door de verandering in gang is de rest van haar lichaam natuurlijk meer belast en staat ze licht scheef. Ze is geröntgend en onderzocht, maar een exacte diagnose kan niet worden gesteld. We vermoeden een oude verwonding in het bekkengebied die een beetje misvormd is genezen. Daarom rijden we haar aangepast aan haar lichaam. Omdat er hier veel harde grond is en we helaas geen zandbak hebben, zoeken we met pijn in het hart naar een geschikt tehuis voor Safiya. Omdat ze graag buiten rijdt en ook bezig gehouden moet worden, wil ik haar niet als broertje of zusje verkopen. Ze is een goed rijpaard en is gewend aan cross country. Ze gaat ook zonder problemen alleen naar buiten. Een huis met een zanderig gebied waar ze kan werken op zachte grond zou ideaal zijn. Waar je ook grondwerk met haar kan doen, misschien zelfs iets in de paddock met kinderen. En ze kan van tijd tot tijd uit gaan.
Ze kan ook voor de fok gebruikt worden. Ze is geregistreerd als fokmerrie en heeft vorig jaar haar eerste veulen gekregen. Ze is een zeer goede moeder en heeft een prachtig veulen ter wereld gebracht.
Als u geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met me op en ik kan u meer gedetailleerde info, video's enz. geven. We zullen haar alleen weggeven aan een geschikte plaats in goede handen. Anders houden we haar, wat geen probleem zou zijn.
tTranslated
Pedigree
DEFFIANCE
LAHEEB
ALMONA
SA PAMPLONA
CLASSIC
RA SHE
LM
Flag CH

Lena Meile

mood No ratings yet

6074 Giswil, Switzerland

Seller since 7/5/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 180820
update
Published: 4/1/2024
Recently online
people 6 users are watching this item
remove_red_eye 1724
library_bookslisted in: