Lusitano Younger met een hart van goud

translated
46397 Bocholt, Germany
remove_red_eye 1030
people 12
Sold
This horse has already been sold.
Gender Stallion
Breed

Lusitano

Show 19 ads from 3.500,00 €
chevron_right
Age (years) 2
Height (cm) 162
Color Bay
Other charactics
  • All Rounder
  • Barefoot
  • No eczema
  • Halter broken
  • incl. horse passport
  • Lunged
  • Green
  • Stands for the farrier
Lusitano Younger met een hart van goud - QUARTZO, is een 2 jaar oude Lusitano hengst, met goede bewegingen en een groot hart.

Quartzo is een echte rots in de branding. Hij bracht zijn eerste twee levensjaren in Portugal volledig onaangeroerd door op de weide. Hij is een plaatje van een Lusitano met een typisch hoofd en een harmonieuze bouw. Hoewel Quartzo nog niet zo lang op stal staat, is hij absoluut lief, coöperatief en uiterst ongecompliceerd. Zijn goedmoedige karakter maakt elke dag indruk op me. Hij werkt heel goed mee en laat zich al betrouwbaar en braaf leiden. Gezien zijn huidige grootte wordt zijn uiteindelijke lengte geschat op ongeveer 1,62 m. Hij is sinds half juni in Duitsland. Hij is sinds half juni in Duitsland waar hij de gebruikelijke basisprincipes en etiquette voor jonge paarden leert. Hij heeft een Blue Book zonder stamboom (Cruzado Portuguez).

Quartzo heeft goede bewegingen en is al zeer behendig. Bijzonder opmerkelijk is zijn mooie bergopwaartse galop. Door zijn onberispelijk en lief karakter en zijn wendbaarheid, zie ik deze jonge knaap in working equitation, of bij een ambitieuze vrijetijdsruiter die een groot paard weet te waarderen.

Quartzo wordt momenteel geïntroduceerd in alle alledaagse situaties zoals leiden, borstelen of hoeven geven. Hij heeft ook zijn eerste stappen aan de longeerlijn onder de knie.

Video's op aanvraag.
tTranslated
EG
Flag DE

Eva Gehrke

mood No ratings yet

46397 Bocholt, Germany

Seller since 2/3/2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 181790
update
Published: 10/1/2023
people 12 users are watching this item
remove_red_eye 1030
library_bookslisted in: