Liefdevolle pleegpartner gezocht

wanted translated
22851 Norderstedt, Germany
remove_red_eye 0691
people 4
want ad
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Liefdevolle pleegpartner gezocht - Hallo lieve paardenvrienden,

We zoeken iemand die minstens twee keer per week op onze Leo wil passen. Hij is een 13 jaar oude Welsh Cob en zou graag wat extra aandacht krijgen.

U kunt korte wandelingen met hem maken, hem aaien, borstelen en natuurlijk knuffelen. Wij zijn op zoek naar iemand die graag stallucht opsnuift en voor wie tijd met het paard en in de frisse lucht voorop staat. Nadat we de afgelopen twee jaar helaas te maken kregen met slecht nieuws van verschillende dierenartsen, hebben we besloten hem niet meer te rijden en ook het werk vanaf de grond tot een minimum te beperken.

Nu de jongens nog 24 uur in de zomerweide staan (waarschijnlijk eind oktober), zou het geweldig zijn als je 2 karren per week zou kunnen opruimen. Als het stalseizoen begint, moet je op je dagen uitmesten. Beide kunnen snel worden gedaan met een beetje oefening.

Leo is in een mooie vrijetijds stal bij Tangstedter Forst. Er zijn veel mooie plaatsen om te wandelen (Tangstedt Forst, Wittmoor). Voor de echt nare regendagen hebben we ook een overdekte arena. Natuurlijk kunt u ook droog reinigen.
Wat de dagen betreft, zijn we allebei (Isabell en Jojo) erg flexibel. We kunnen persoonlijk bespreken hoe vaak en wanneer je zult komen.

Over jou: Het belangrijkste is dat je betrouwbaar bent en je aan afspraken houdt. Het is voor ons belangrijk te benadrukken dat Leo eigenlijk niet meer onder het zadel mag en slechts zoveel mag worden bewogen als zijn huidige conditie toelaat.

Als je je kunt voorstellen om bij Team Leo te komen, neem dan contact op! We kijken ernaar uit u te leren kennen.
Met vriendelijke groet, Isabell, Jojo en Leo
tTranslated
J
Flag DE

Jojo

mood No ratings yet

22851 Norderstedt, Germany

User since 10/5/2021
speed4 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 167154
update
Last update: more than six months ago
people 4 users are watching this item
remove_red_eye 0691
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: