Lamsvel Zadel Christ Basic Plus Pony

translated
34311 Naumburg, Germany
remove_red_eye 0314
290,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Christ Lambskin Pad chevron_right Basic Plus

Condition Used - Very Good
Date of purchase 2015
Shipping Possible
Your rating
Lamsvel Zadel Christ Basic Plus Pony - Ik bied mijn Werner Christ zadel te koop aan, kleur naturel/zwart/naturel. Model Basic Plus met inzetstukken van composietschuim zonder pommels zonder stijgbeugels. Het zadel is 8 jaar oud (maar dat zie je niet aan het zadel) en is vaak en met plezier gebruikt (zonder stijgbeugels!) maar ook zeer zorgvuldig behandeld en regelmatig geborsteld, tot nu toe niet gewassen. De inlegzolen zijn al een keer vervangen en zijn nog heel goed, ook is hij de laatste 3 jaar met een onderlegger bereden. De maat Pony paste mijn Noorse merrie en mij heel goed, volgens de fabrikant moet de maat vooral bij de ruiter passen - mijn merrie paste visueel in beide maten, WB zelfs bijna beter - maar ik voelde me er te verloren in (broekmaat 40).
Het zadel is super geschikt voor werk in de bak en voor korte cross-countryritten, maar het is wel even wennen: spierspanning wordt bijvoorbeeld vrijwel ongefilterd aan beide kanten doorgegeven - wat communicatie en fijne hulpen enorm vergemakkelijkt en mogelijk maakt, maar vooral spanning is hard als staal, je moet echt spierontspanning trainen en desnoods met kleine eenheden beginnen. Het is iets gemakkelijker als u er een geschikte onderlegger (vooral voor boomloze of rechtstreeks van Christ afkomstige exemplaren) onder legt; de ervaring leert dat dit extra opvulling en steun biedt.
Geen noodverkoop, maar we gebruiken hem nu nog maar zelden naast boomloos en pad, ik wil eventueel overstappen op een ander model en wil dit met de verkoop gedeeltelijk financieren.

Neem contact met me op als je vragen hebt :)
tTranslated
PayPal logo accepted.
Verzekerde verzending via DHL, GLS of DPD mogelijk.
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
Profile picture ponymausi
Flag DE

ponymausi

mood Satisfaction: Excellent

34311 Naumburg, Germany

Seller since 2/15/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 190665
update
Last update: more than six months ago
Recently online
remove_red_eye 0314
historyRecently Viewed: