Kühnle marathon auto - klassieker, zeer goed onderhouden, nieuwe banden

translated
90610 Winkelhaid, Germany
remove_red_eye 0650
people 6
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Kühnle Carriages

Condition Used - Very Good
Your rating
Kühnle marathon auto - klassieker, zeer goed onderhouden, nieuwe banden - Wegens het overlijden van onze ruin, verkopen wij onze geliefde Kühnle Marathon koets. Onze ruin had een schofthoogte van 170 cm; het rijtuig was voor hem een beetje aan de rand van zijn grootte (zie foto); maar dat hinderde ons niet, aangezien wij louter vrijetijdsrijders zijn en alleen ontspannen op het platteland reizen.

Het rijtuig is een oldtimer, zeer geschikt voor historische tochten, ook als u wat sportiever wilt zijn. Hij kan met één of twee paarden worden gereden. Vork en dissel zijn in de prijs inbegrepen.

We hebben de stoelen, de bestuurders- en passagiersstoel en de rugleuning door een stoffeerder met leer laten bekleden; de rubberen banden zijn nieuw gemonteerd door Kutschen Ress (Schweinfurt), waarna we er maar een paar keer mee gereden hebben omdat onze ruin ziek werd en we er niet meer mee konden rijden. Sindsdien staat de koets overdekt en droog in een hal.
Het onderstel is geschikt voor Haflinger, Noorse of andere paarden in deze maat. Naar mijn mening is hij geschikt voor paarden tot 160 cm, maar dat is een kwestie van smaak.

De firma Kühnle staat voor kwaliteit en de koets is dan ook oud, maar nog steeds degelijk en doet zijn naam eer aan.

Afmetingen:
Spoorbreedte, binnen 110 cm gemeten
Breedte van de slede 80 cm
Wielmaat: voor 75 cm, achter 85 cm
Breedte van de vork: 100 cm
Breedte van het rijtuig: 115 cm
Zithoogte ca. 115 cm (gemeten zoals afgebeeld op de foto met groene lijn)
Gewicht: 279 kg

Als u vragen heeft, neem dan contact met me op, dank u!


Het rijtuig bevindt zich in 96450 Coburg, bezichtiging is op afspraak te allen tijde mogelijk.


De merknaam is eigendom van de wettige eigenaar. Het gebruik van de merknaam en de beschrijving dient uitsluitend ter identificatie van de goederen en ter aanduiding van de kwaliteit en vormt in geen geval een inbreuk op eigendomsrechten.

Bericht aan de koper:
Dit is geen commerciële transactie in de zin van de wet verkoop op afstand. Het artikel wordt verkocht als gebruikt, zoals het is, uit particulier bezit zonder enige garantie. Een normale mate van slijtage voor de leeftijd van het artikel moet als normaal worden beschouwd. Met uw aankoop gaat u er uitdrukkelijk mee akkoord af te zien van de garantie waarop u volgens de wet recht hebt voor gebruikte goederen. De beschrijvingen zijn zo nauwkeurig mogelijk opgesteld naar ons beste weten en overtuiging. De beschrijving bevat informatie over de staat en de omvang van de levering. Foto's maken deel uit van de beschrijving. Informatie, afbeeldingen en opmerkingen over de goederen geven geen gegarandeerde kenmerken weer in de zin van het Duitse Burgerlijk Wetboek (BGB) en dienen uitsluitend als een algemene beschrijving. Fouten uitgezonderd. Het verzendingsrisico is voor rekening van de koper. Zelfs als ik het artikel verzekerd en goed verpakt verstuur, blijft het risico bij de koper, zelfs als het artikel verloren gaat. Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor onverzekerde verzending. Koop niet als u het niet eens bent met deze regels. Dank je.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
UM
Flag DE

Ute Meyer

mood Satisfaction: Excellent

90610 Winkelhaid, Germany

Seller since 8/7/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 165446
update
Last update: more than six months ago
Recently online
people 6 users are watching this item
remove_red_eye 0650
library_bookslisted in: