KFPS Friese merrie droompaard w.compl.accessoires

translated
72532 Gomadingen, Germany
remove_red_eye 0497
people 6
Not available
This horse is currently not available.
Gender Mare
Breed

Friesian horse

Show 16 ads from 5.000,00 €
chevron_right
Age (years) 17
Height (cm) 170
Type Warmblood
Color Black
Other charactics
  • Home more important than price
  • incl. horse passport
  • Reliable for trail riding
  • No eczema
  • Stands for the farrier
  • Loads well
KFPS Friese merrie droompaard w.compl.accessoires - Het is met een bezwaard hart dat ik mijn goudstuk weggeef. Aangezien we veel in het buitenland zijn en ik vanwege mijn gezondheid niet meer mag rijden, heb ik naar veel mogelijkheden gezocht.
Ze is een paard van het hart met een prachtig karakter. Ze is regelmatig bereden en is dus goed en behoorlijk getraind voor een vrijetijdsruiter met dressuurervaring. Ze is 1,70m hoog en heeft een sportief uiterlijk. Ze is veilig op de grond en houdt ervan om te gaan zwemmen. Ze kent de stapmolen, de loopband en heeft deelgenomen aan een brandcursus. Ik heb haar in bezit sinds 2009 en daarom alleen aan liefhebbende eerlijke kopers.
Ze is een ideaal familiepaard omdat ze heel sociaal en braaf is.
Ze is gezond en heeft geen artritis of andere ziektes. Het enige wat regelmatig gecontroleerd moet worden is de verzorging van haar kootjes in verband met mallen. Maar we hebben dit onder controle met mijn zorg. Ze is geschoeid aan de voorkant. Een jaar geleden had ze een breuk van de tuberositas ischialis, die heel goed genas. Ze loopt normaal en op tijd. Ik wil er op wijzen dat het vanwege deze verwonding niet raadzaam is haar te paren. Volgens DFZ had ze 2 veulens voor mijn tijd.
Ik verkoop haar alleen compleet met zeer goede accessoires. Zadel (1500€) is net aangepast door een zadelmaker uit Signum. Haar tanden werden in 21 augustus rechtgezet. Vaccinaties compleet. Ik heb haar al die jaren regelmatig getraind en verzorgd. Een top merrie met een geweldig karakter. Alsjeblieft geen fokkers of rijscholen. Alleen aan particulieren met serieuze interesse als vrijetijds rijders ..zal alleen verkopen met recht van eerste weigering. Haar volledige naam is Renske van de Olde Mette Moate uit de uitstekende fokkerij van Nieuwe Heuvel geboren 2005.
tTranslated
FS
Flag DE

Frimmel Sabine

mood No ratings yet

72532 Gomadingen, Germany

Seller since 5/8/2022
library_booksYou might also like
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 178368
update
Published: 5/19/2022
people 6 users are watching this item
remove_red_eye 0497
library_bookslisted in: