Jonge ruin voor de ambitieuze vrijetijdsruiter

translated
7151 Wallern, Austria
remove_red_eye 0340
people 4
12.000,00 *OBO
Gender Gelding
Breed

Gypsy horse

Show 31 ads from 300,00 €
chevron_right
Age (years) 7
Height (cm) 155
Type Pony / Small Horse
Color Pinto
Other charactics
  • School horse
  • Stands for the farrier
  • incl. horse passport
  • Reliable for trail riding
  • Suitable for children
  • No eczema
  • Barefoot
  • Competition experience
  • All Rounder
  • Loads well
Jonge ruin voor de ambitieuze vrijetijdsruiter - We zijn op zoek naar een nieuwe thuis voor onze Tinker-Pinto mix ruin in de bloei van zijn leven (7 jaar oud).
Lancelot woont bij ons sinds hij 10 maanden oud was en heeft het geluk gehad om in een beschutte omgeving en met goede ervaringen op te groeien. Dit zie je terug in zijn karakter. Hij is een heel sociaal paard, vrij laag in rang en combineert daardoor heel goed met andere paarden.
Hij heeft door de jaren heen zowel in een open stal als in een box gestaan, kent beide en kan met beide goed overweg.
Lancelot is ingereden en opgeleid door een toptrainer voor jonge paarden en springpaarden. Hij is jarenlang intensief getraind en in tegenstelling tot zijn afstamming betekent dit dat hij extreem capabel is en zelfs ervaren trainers (die aanvankelijk alleen maar een glimlach op hun gezicht hadden) een "aha-ervaring" bezorgt.
Lancelot heeft zijn ruiters met succes door proeven, insignes zoals ruiterspelden en wedstrijden tot en met 90 cm gebracht. In training heeft hij ook parcoursen tot 105 cm en individuele sprongen tot 110 cm onder de knie.
Lancelot is natuurlijk makkelijk te beladen en hoefbeslag is geen enkel probleem (hij gaat overigens blootsvoets). Hij laat zich natuurlijk zonder enige ondeugendheid verzorgen, opzadelen en berijden of uit de paddock halen.
Hij wordt sinds kort regelmatig bereden door kinderen (tussen 8 en 15 jaar). (en door de trainer/trainster). Maar zelfs onervaren "niet-ruiters" hebben ritjes van 3 uur met hem gemaakt of hebben af en toe rijles gehad. Niets van dit alles is een probleem voor Lancelot. Hij is een betrouwbaar paard dat ook makkelijk te rijden is als er langere pauzes tussen zitten en hij niet meerdere keren per week gereden wordt.
Lancelots gezondheid is zeer robuust. Hij heeft nog nooit koliek gehad of problemen met zijn hoeven. Hij heeft ook geen allergieën, intoleranties of exceem. Afgezien van schrammen, schaafwonden (van het grazen) of verkoudheid (verkeerde deken 's nachts) heeft Lancelot nooit dierenartskosten gehad.

Helaas hebben we nu een punt bereikt waarop we moeten overstappen op meer geavanceerde sport.
We willen graag een plek vinden voor Lancelot waar hij gewaardeerd wordt om wie hij is en wat hij kan. Het liefst zou hij aan de zijde staan van een jonge ruiter die nog vele gelukkige jaren met hem wil doorbrengen. Lancelot is een droompaard voor vrijetijdsruiters en ideaal voor showbeginners.

Voor vragen, video's, bezichtigingen of proefafspraken kunt u contact opnemen met Lucy Fürschuss op +43 660 184 20 21

Uitrusting (zadel, hoofdstel, winterdeken, halster, ...) inbegrepen in de prijs op aanvraag
tTranslated

LucyFlag AT

7151 Wallern, Austria

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
speed4 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 213171
update
Published: 2/5/2024
Recently online
people 4 users are watching this item
remove_red_eye 0340
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: