IJslandse ruin

translated
4543 Deitingen SO, Switzerland
remove_red_eye 0583
people 1
Sold
This horse has already been sold.
Gender Gelding
Breed

Icelandic horse

Show 58 ads from 650,00 €
chevron_right
Age (years) 15
Height (cm) 145
Type Pony / Small Horse
Color Chestnut/Sorrel
Other charactics
  • Barefoot
  • Five-gaited
  • Reliable for trail riding
  • Halter broken
  • Lunged
  • Stands for the farrier
IJslandse ruin - Met pijn in het hart verkoop ik mijn IJslandse ruin Flaumur. Hij heeft gewoon te veel go en te veel snelheid voor mij in het veld. Het past gewoon niet omdat ik ook moeder ben. Flaumur is heel braaf tijdens wandelingen. Tijdens het rijden is hij wat springerig als er grote machines langskomen. Met een beetje afstand gaat dat heel goed. Ik heb nooit problemen met hem gehad in de rijbak of in de bak. Omdat ik echter de meeste tijd buiten doorbreng en het gewoon niet goed gaat tussen ons, is hij nu op zoek naar zijn forever home. Op dit moment werk ik hem voornamelijk vanaf de grond en gaan we wandelen. Hij moet weer opgebouwd worden en meer gewicht verliezen.

Flaumur leeft in onze open stal in een gemengde kudde. De IJslandse ruin is hoog in rang maar een eerlijke baas. In mijn groep zijn verschillende maten en leeftijdsgroepen vertegenwoordigd. Flaumur is ongeveer 1,46 meter lang, is geboren in 2009 en loopt blootsvoets bij mij en met hoefschoenen tijdens het rijden. De ruin was voorheen beslagen, wat zeker weer haalbaar zou zijn. Flaumur reageert op mijten en sommige grassen, heeft licht eczeem dat goed onder controle wordt gehouden met zwavelbloempoeder en een deken, hoewel hij de deken alleen in de wei bij mij droeg.

Het is geen noodverkoop, ik wens hem de laatste plaats toe die hij verdient. De IJslandse ruin kan verhuizen met verschillende accessoires als je geïnteresseerd bent. Flaumur is te bezichtigen en proef te rijden. Proefrit 50.- zodat het niet wordt uitgebuit en alleen serieuze geïnteresseerden komen. Wordt terugbetaald bij aankoop.
Prijs is nog onderhandelbaar
078 924 78 20
tTranslated
Profile picture Jennifer Ast
Flag CH

Jennifer Ast

mood No ratings yet

4543 Deitingen SO, Switzerland

Seller since 1/21/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 214101
update
Published: 4/17/2024
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0583
library_bookslisted in: