Hennig Dressuurzadel Eventingzadel Focus Dressuur

translated
15806 Zossen, Germany
remove_red_eye 0444
people 3
1.250,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Hennig All Purpose Saddle

Condition Used - Good
Shipping Possible
Your rating
Hennig Dressuurzadel Eventingzadel Focus Dressuur - Absolute zeldzaamheid! Eventingzadel met focus op dressuur van de Hennig zadelmakerij. De pommels zijn verstelbaar met drukknoppen.

Het zadel is oud, maar is in delen steeds vernieuwd. De zitting, bijvoorbeeld, is vernieuwd met heerlijk antislip maar comfortabel leer. Bovendien werd het wervelkanaal verbreed om het comfortabel te maken voor het paard. Het zadel was vers gepolsterd (natuurlijk ook lekker zacht) en daarna slechts ongeveer 2 maanden gebruikt. Slechts twee decoratieve knopen ontbreken en het leer is aan de onderzijde gescheurd. Het heeft regelmatig verzorging nodig. Helaas is dit door de vorige eigenaar verwaarloosd, maar het heeft me nooit gestoord.

Ik had het zadel zowel voor mijn merrie als een temperamentvol jong paard en nu voor mijn ruin om in te rijden. Helaas is hij erg breed geworden en is hij veel te snel uitgegroeid. Het is gewoon briljant voor het inrijden van en werken met een jong paard. Het zadel is bij uitstek geschikt voor (jonge) paarden met een smalle borst.

Paypal en verzending mogelijk, de koper draagt de kosten. Afhalen in 15806 Wünsdorf is ook mogelijk. Particuliere verkoop, geen garantie, geen teruggave.
tTranslated
PayPal logo accepted.
Profile picture Dominique
Flag DE

Dominique

mood No ratings yet

15806 Zossen, Germany

Seller since 2/11/2021
speed3 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 160860
update
Last update: more than six months ago
people 3 users are watching this item
remove_red_eye 0444
historyRecently Viewed: