Haygain Forager slowfeeder, hooiruif

translated
87561 Oberstdorf, Germany
remove_red_eye 0724
people 5
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Haygain Hay & Straw

Date of purchase 2021
Shipping Possible
Haygain Forager slowfeeder, hooiruif - THE FORAGER SLOWFEEDER van HAYGAIN ondersteunt de natuurlijke voedingshouding van paarden. In de vrije natuur besteden paarden ongeveer 60% van hun tijd aan eten, terwijl dat in de stal slechts 10% is. Met de Forager kan het voedertempo van het paard worden geregeld en kan hooiverspilling worden tegengegaan.
Met de slowfeeder kunnen maagzweren, zwaarlijvigheid en hoefbevangenheid worden voorkomen. De natuurlijke voedingshouding voorkomt spierspanning in de rug en nek. Door de natuurlijke voeding en het gedrag van het paard na te bootsen, worden spijsverterings- en stofwisselingsstoornissen vermeden. De lagere natuurlijke eethouding beschermt de ogen en de luchtwegen tegen deeltjes in de lucht en laat de tanden en kaakbeenderen vrij bewegen. Bovendien worden pezen, ligamenten en botten niet belast door de recht naar beneden gerichte beweging bij het eten.

De Forager presteerde in alle Haygain-tests beter dan de slow feeders van de concurrentie. Hij deed het 23% beter dan de concurrentie. Bij de tests werd gekeken naar de opnametijd, kauwgedrag en gedragsmatige stressreacties. Dit alles kan de voedertijd van de paarden vertragen, maar het verhoogt ook de frustratie van de paarden. De slowfeeder wordt geleverd met twee regelaars waarmee u de voedersnelheid kunt regelen zonder frustratie bij uw paard te veroorzaken. THE FORAGER maakt dus een optimale aanpassing aan de voedingsbehoeften van uw paard mogelijk. (www.stroeh.de)

Gebruikt, maar zo goed als nieuw.

De capaciteit van de slowfeeder is tot 15 kg hooi, NP 349,-€.
tTranslated
PayPal logo accepted.
Alleen ophalen
tTranslated
A
Flag DE

AS

mood No ratings yet

87561 Oberstdorf, Germany

Seller since 12/19/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 170142
update
Last update: more than six months ago
people 5 users are watching this item
remove_red_eye 0724
library_bookslisted in: