Harry Dabbs Dressuurzadel Elegant

translated
32257 Bünde, Germany
remove_red_eye 0069
people 1
750,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Harry Dabbs Elegant
Show 8 ads from 600,00 €
chevron_right

Seat size 17.5"
Condition Used - Good
Shipping Possible
Your rating
Harry Dabbs Dressuurzadel Elegant - Ik verkoop hier mijn gebruikte dressuurzadel. Ik heb het vorig jaar tweedehands gekocht en verkoop het nu weer omdat het zwaartepunt van het zadel niet bij mijn pony past.
Het zadel heeft een zit van 17,5 inch en de slokdarmbreedte zou 32 moeten zijn (omdat het dit zadel paste en onze huidige ook 32 heeft). Er zit een voorbereiding voor klittenband vingerhoedjes op het zadel, twee klittenband vingerhoedjes van ons zomerzadel kunnen eventueel toegevoegd worden.
Helaas heeft het leer een kleine kronkel op de zadelrand (zie foto). De vorige eigenaar heeft de singelstoten ingekort (zie foto), één strop is vervangen door de zadelmaker.
Het zadel is voor het laatst opgevuld in november 2022. Verder heeft het zadel natuurlijk gebruikssporen, maar ik verkoop het alleen omdat het niet honderd procent past.

Aangezien het een particuliere verkoop betreft, geef ik geen garantie of waarborg voor het artikel. De verkoop vindt plaats onder uitsluiting van elke aansprakelijkheid voor materiële gebreken. Retourneren of ruilen van het artikel is uitgesloten.
tTranslated
KU
Flag DE

Katrin Unzicker

mood No ratings yet

32257 Bünde, Germany

Seller since 9/26/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 207809
update
Last update: 1/28/2024
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0069
historyRecently Viewed: