Haflinger merrie 4 jaar

translated
3701 Großweikersdorf, Austria
remove_red_eye 1427
people 11
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Haflinger

Show 52 ads from 1,00 €
chevron_right
Age (years) 4
Height (cm) 145
Type Pony / Small Horse
Color Chestnut/Sorrel
Other charactics
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • Barefoot
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Haflinger merrie 4 jaar - Met pijn in het hart verkoop ik mijn merrie Fenja, mits er een goede woonplek voor haar ontstaat, want helaas kan ik haar qua tijd niet tot haar recht laten komen.
Fenja wordt in maart 2023 4 jaar, staat in een open stal, is blootsvoets en heeft alle belangrijke inentingen. In de herfst van vorig jaar is de bestaande wolventand gescheurd en is het gebit gemaakt. Ze is gewend aan een hoofdstel, snaffle en zadel en kent zowel longe als grondwerk. In september 2022 hebben we deelgenomen aan een weekendcursus bij Honza Blaha, waar ze zich voor haar leeftijd uitstekend liet zien en geen problemen had met belasten. In mei 2023 hebben we een working equitation cursus gevolgd. Ook hier toonde ze zich rustig, ontspannen, ambitieus en attent.
Ze toont zeer goede gangen en kan goed springen en zou zeer interessant zijn voor mensen die op zoek zijn naar een veelzijdige partner in crime. Door haar jonge leeftijd heeft ze nog veel te leren, maar ze is altijd gretig, nieuwsgierig en ambitieus in haar werk. Door veranderingen in mijn werkomgeving heb ik helaas niet de tijd om haar goed tot haar recht te laten komen, wat erg jammer is. Ze is een geweldig paard dat (door haar leeftijd) nog regelmatig beweging en activiteit nodig heeft.
Ik zoek voor haar een ervaren persoon die zich bewust is van de verantwoordelijkheid en uitdaging van het trainen van een jong paard en op zoek is naar een gezonde, robuuste partner voor de lange termijn.
Paardenpaspoort en stamboom zijn beschikbaar en kunnen ter plaatse worden getoond. In 2022 won ze de 3-jarige vrije show in Neder-Oostenrijk.
Ik verkoop haar inclusief accessoires. (Behalve de snaffle en het zadel).

Een geweldig paard zoekt een geweldige partner. Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een e-mail.
tTranslated
LH
Flag AT

Lisa Häusler

mood No ratings yet

3701 Großweikersdorf, Austria

Seller since 1/2/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 190443
update
Published: 6/18/2023
people 11 users are watching this item
remove_red_eye 1427
library_bookslisted in: