Felix Bühler, compressieverband Ceramic Rehab, voorbenen, maat S

translated
26452 Sande, Germany
remove_red_eye 0684
Sold
This item has already been sold.
Model

Felix Bühler Other chevron_right Kompressionsbandagen

Condition Used - Like New
Date of purchase 2024
Felix Bühler, compressieverband Ceramic Rehab, voorbenen, maat S - ‼️Versand inbegrepen in de prijs ‼️
Bied hier zo goed als nieuwe Felix Bühler compressiebandages voor paarden in maat S.
De bandages zijn voor de voorbenen. Mijn paard heeft de rechter 2 dagen gedragen, helaas paste deze niet perfect, de linker is ongedragen en helemaal nieuw.

NP: 44,90€


Artikelomschrijving van Krämer Pferdesport:
Anatomisch gesneden, ademende compressiebandages voor de voorbenen met ingesmolten keramiekdeeltjes in de binnenvoering. Ondersteunt de lymfestroom en bloedsomloop aanzienlijk en bevordert zo de revalidatie, bijvoorbeeld bij pijnlijke benen en peesblessures. Ze reflecteren ook je eigen lichaamswarmte met een verzachtend effect en stimuleren de celactiviteit dankzij de geïntegreerde keramische vezel en viscose (antibacterieel en antistatisch). Met een gevoerde ritssluiting aan de voorkant en een extra flap met klittenbandsluiting voor een goede pasvorm. Het juiste gebruik van compressieverbanden moet per geval worden bekeken. Ze zijn vooral nuttig bij lange perioden van staan (stalrust voorgeschreven door de dierenarts), voor benen waarop is gelopen, ter ondersteuning van lymfedrainagestoornissen, bij peesblessures, na verwondingen aan het vetlokgewricht, om zwelling te voorkomen of oedeem te behandelen, na genezing van flegmonale littekenbehandeling en voor wondbehandeling met wondverband als vervanging voor bandages.

Let op: We verzoeken je dringend om ze niet te gebruiken bij acute infecties met bijvoorbeeld koorts, hartinsufficiëntie, hyperthyreoïdie, acute flegmon en tumoren die de lymfedrainage verstoren. Als je twijfelt over het gebruik van de bandages, raadpleeg dan je dierenarts. Sommige paarden zijn gevoeliger voor druk en moeten alleen om het uur behandeld worden met de bandages. Als er drukpunten of huidirritaties optreden, stop dan onmiddellijk met het gebruik van de bandage en raadpleeg je dierenarts. De fabrikant en distributeur zijn niet aansprakelijk voor schade of letsel veroorzaakt door onjuist gebruik (bijv. ongeschikte bandages) van de bandage of verkeerd gebruik (bijv. onjuiste toepassing). 100% polyester met ingesmolten keramische vezels en viscose, vulling 100% chloropreenrubber.

Aangezien dit een particuliere verkoop is, bied ik geen garantie en is ruilen niet mogelijk.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
Profile picture Christina
Flag DE

Christina

mood Satisfaction: Excellent

26452 Sande, Germany

Seller since 7/4/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 215284
update
Last update: 3/21/2024
Recently online
remove_red_eye 0684