Eycatcher Paint Paard Veulen Merrie

translated
38855 Wernigerode, Germany
remove_red_eye 0908
people 10
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Eycatcher Paint Paard Veulen Merrie - Hallo, ik ben kleine Aiana (Indiaas = eeuwige bloem) en ik ben een Bay Tobiano merrieveulen met één blauw oog. Ik ben geboren in april 2023 en zoek een liefdevolle eigenaar na het spenen in december.
Mijn vader is Deltagun Peppy MR, een 150 cm lange Paint hengst met de allerbeste afstamming en 100% cheque vererving. Mijn moeder is Special Velvet Mount, een top premium merrie. Mijn moeder is 6Panel n/n.
Vanaf dag één ben ik een echt zonnetje die veel wil knuffelen. Als ik groot ben, zal ik een uiteindelijke stokmaat hebben van ongeveer 1.50 - 1.52 meter. Ik ben nu al een heel sterk en gespierd veulen. Ik ben moedig tegenover alles wat nieuw is en weet precies wat ik wil. Dat heb ik van mijn mama :)
Ik groei op in een gemengde kudde in een paddock-trail omgeving. Ik kan dus rennen, spelen en eten zoveel ik wil. Ik hoop dat dat zo blijft bij mijn nieuwe baasje. Ik wil niet in een box, ook niet 's nachts. Ik zou ook voor de opfok kunnen blijven (vanaf € 300 per maand).

Tot het spenen zal Aiana regelmatig ontwormd worden, naar de hoefsmid gaan en het veulen-ABC leren. We vinden het erg belangrijk dat onze veulens goed opgevoed en vriendelijk zijn.
Aiana krijgt ook een paardenpaspoort en APHA-papieren.
Als Aiana uw interesse heeft gewekt, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze veulens worden alleen geplaatst in voor de soort geschikte stallen (open stal/actieve stal/paddock trail) en in liefdevolle handen die ook bereid zijn om hun kleine schat een leven van opgroeien en vrije beweging te bieden.

Wij verkopen niet aan handelaren!
tTranslated
R
Flag DE

Rainer

mood No ratings yet

38855 Wernigerode, Germany

Seller since 8/8/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 203253
update
Published: 5/9/2024
Recently online
people 10 users are watching this item
remove_red_eye 0908
library_bookslisted in: