Dressuurzadel Sommer Remos Dolce 17,5"

translated
21723 Hollern-Twielenfleth, Germany
remove_red_eye 0194
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Sattlerei Sommer Dressage Saddle

Seat size 17.5"
Condition Used - Very Good
Date of purchase 2017
Shipping Possible
Your rating
Dressuurzadel Sommer Remos Dolce 17,5" - Ik bied een dressuurzadel aan van Sommer Saddlery. Het is het model Remos Dolce, datum van aankoop 03/2017 (zadelpaspoort is beschikbaar en zal worden bijgeleverd).
De zitmaat is 17,5 inch, de breedte van de slokdarm was ongeveer 32 bij aflevering, maar is iets smaller gemaakt voor mijn merrie. De schedel is koud verstelbaar, het zadel is aanpasbaar aan een grote variatie van paardentypes. Dit was op een zeer slanke, smalle merrie met een hoogte van 1.76m. Ik heb dit model echter ook gezien op een rondgeribd koudbloedpaard.

Het zadel is zeer comfortabel. Hij vertoont de normale gebruikssporen, de slakkenhuizen zijn niet versleten (zie foto's). Er zijn een paar kleine krasjes op de linkerachterrand en in het achterste deel van de zitting (ook zichtbaar op de foto's).

Omdat ik mono stijgbeugels gebruik, heb ik twee bevestigingsogen op de cantle geschroefd om de stijgbeugels vast te zetten - ook erg praktisch in het veld als je een jas mee wilt nemen.

Proefrijden alleen tegen aanbetaling van de volledige aankoopprijs voor max. 7 dagen en alleen bij afhalen. Geen proefrijden voor verzending. Verzekerde verzending met DHL
Contact ook graag via WhatsApp of Signal
tTranslated
Verzekerde verzending met DHL op mijn kosten na ontvangst van de volledige betaling. Geen proef en geen teruggave bij verzending.
tTranslated
F
Flag DE

Frauke

mood No ratings yet

21723 Hollern-Twielenfleth, Germany

Seller since 12/31/2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 164108
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0194
library_bookslisted in: