Dressursattel mit verstellbarer Kammer, 17,5 Zoll, braun, Maxflex Maxeena, Bongort, Dressage Saddle, Schkeuditz

Dressuurzadel met verstelbare kamer, 17,5 inch, bruin

translated
04435 Schkeuditz, Germany
remove_red_eye 0563
people 15
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Maxflex Dressage Saddle chevron_right Maxeena

Seat size 17.5"
Colour  Brown
Condition Used - Very Good
Shipping Possible
Your rating
Dressuurzadel met verstelbare kamer, 17,5 inch, bruin - De Maxflex Maxeena is ontwikkeld voor professionele rijders. De kamerbreedte kan gemakkelijk worden aangepast met een inbussleutel.

Ik gebruik graag de beschrijving van de zadelboom van de fabrikant:
De flexboom is gemaakt van polyurethaan, een materiaal dat flexibel maar toch vormvast is. Een stalen veerframe zorgt voor extra dimensionale stabiliteit en een betere drukverdeling. Onder de juiste omstandigheden en voor de juiste doeleinden is het breken van bomen bijna onmogelijk. Ondanks de flexibiliteit langs de lengte- en de dwarsas, kan men de boom niet plat zitten. Bijzonder opmerkelijk is het vermogen van de laterale rotatie om zich aan te passen aan de bewegingen van de schouder van het paard.

Meer informatie vindt u hier: https://youtu.be/1mJx8mF9FIg

Informatie over het singelsysteem van de fabrikant:
Wij gebruiken een soepele V-singel en geen aan het kamijzer bevestigde singelstoten. Onze voorste singel zit onder de camberveer.
Wij zijn ons terdege bewust van het gepropageerde "voordeel" van een singelriem vooraan. Het voorkomt dat het zadel naar voren schuift en dient als een psychologische vleier voor de ruiter. Het doet de ruiter geen pijn, maar het kan je paard nog meer pijn doen. Slechts weinigen zijn zich ervan bewust dat de schade die deze vorm van omgording kan aanrichten veel groter is dan het voordeel dat zij ooit kan opleveren.

Over het kussen:
Onze innovatieve sandwichkussens zijn aan de binnenkant bekleed met een exclusief schuim en een netachtige honingraatstructuur en gevuld met wol**. Zij hebben 3 vulsleuven per kant, zodat zij gemakkelijk opnieuw kunnen worden bekleed door ons of door een zadelmaker. Bij de keuze van het leer voor de kussens hechten wij veel belang aan een zacht, aangenaam gevoel.

In 2016 was de Maxflex de testwinnaar bij een zadeldrukmeting, zie laatste foto. Je kunt goed zien hoe mooi de flexboom aan de voorkant de schouder vrij laat om te bewegen. Bovendien kunt u het zeer mooie, grote contactoppervlak zien. Tenslotte ziet u geen enkele drukpiek of waarden in het verhoogde bereik.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op!
tTranslated
PayPal logo accepted.
B
Flag DE

Bongort

mood Satisfaction: Excellent

04435 Schkeuditz, Germany

Seller since 12/30/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 176181
update
Last update: 12/27/2023
people 15 users are watching this item
remove_red_eye 0563