Dressuurzadel Maxflex Bella II PS1 17,5" / 34, NIEUW!

translated
23562 Lübeck, Germany
remove_red_eye 0104
people 1
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Maxflex Bella
Show 2 ads from 450,00 €
chevron_right

Seat size 17.5"
Condition Used - Like New
Date of purchase 2023
Shipping Possible
Your rating
Dressuurzadel Maxflex Bella II PS1 17,5" / 34, NIEUW! - Ik verkoop mijn absoluut nieuwe Maxflex Bella II dressuurzadel - 17"/34 (gekocht op 23/05! zie factuur).
Kleur: zwart/champagne

Het zadel heeft geen gebruikssporen - je kunt alleen zien waar de stijgbeugelriemen hebben gezeten (zie foto's); het is misschien 20 keer gebruikt sinds ik het kocht.

Ons kleine paard is helemaal blij met het zadel en mijn rijpartner voelt zich er ook prettig in. Ik krijg het zadel echter niet warm en kan er niet zo goed mee overweg tijdens het rijden, hoewel het supercomfortabel is - het lijkt niet mijn model te zijn.

De kamerbreedte 34 komt overeen met een medium Maxflex (ze maken 32, 34 en 36) en kan naar wens worden aangepast (zie hieronder) - zelfs koud op locatie!
Schrijf ons als je vragen hebt.

Ik kom graag ophalen, maar verzenden is mogelijk als de kosten gedekt zijn.

Particuliere verkoop, dus geen retour, garantie of waarborg.

Beschrijving fabrikant:
Bella 2, is net als onze Bella ook een mono flap dressuurzadel, maar de flap spreidt zich aan de voorkant uit voor de klittenband knierollen, maar met een vlakkere zit. Je kunt de knierollen naar wens plaatsen of weglaten. De mooie sierstiksels maken dit uitzonderlijke zadel af.

Gedubbeld kalfsleer, Franse panelen.

Het middelpunt van elke maxflex is de flexibele kunststof boom. Elke boom is versterkt met stalen veren voor de hoogste eisen aan belasting en duurzaamheid. De flexibiliteit is goed uitgebalanceerd en doordacht op alle juiste plaatsen. Ten eerste in het zadelkopstuk, dat dankzij zijn flexibiliteit de beweging van de schouder van het paard kan volgen en zo maximale schoudervrijheid garandeert. Daarnaast stelt dit flexibele zadelhoofd ons in staat om de grootte van de kamstang nauwkeurig aan te passen in elke vorm (V en U). De stijgbeugelstangen kunnen niet alleen eenmalig op maat worden aangepast (direct bij de klant), maar ook herhaaldelijk of van heel smal naar breed, bijv. bij het trainen van een jong paard, of weer terug naar smal, bijv. bij het wisselen van paard. Bij het aanpassen van de maat houden we niet alleen rekening met de hoek van de schouder van het paard, maar ook met de breedte en hoogte van de schoft.
tTranslated
PayPal logo accepted.
Ophalen mogelijk, verzending mogelijk tegen kostprijs (10,49€)
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

BeGüFlag DE

23562 Lübeck, Germany

mood Satisfaction: Excellent
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 209788
update
Last update: 4/28/2024
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0104