Dressuurzadel

translated
36355 Grebenhain, Germany
remove_red_eye 0561
people 7
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Kentaur Kalypso
Show 2 ads from 800,00 €
chevron_right

Seat size 18"
Condition Used - Like New
Date of purchase 2016
Shipping Possible
Your rating
Dressuurzadel - Ik verkoop hier mijn gloednieuwe dressuurzadel van Kentaur, model Kalypso, 18 inch, Fit 4, klittenbandpanelen, ingekorte zadelklep (-5cm) en +3 cm paneelhoogte. Beschrijving van de fabrikant: "Het zadel heeft een middeldiepe zadelboom en een middeldiepe helling van de zadelflap. Dankzij een verbrede voorkamer is dit zadel zeer geschikt voor ronde paarden. Het zadel is geschikt voor ruiters die een relatief lange tijd in het zadel zitten. Zitting en knieholte zijn standaard van anti-slip kalfsleer."

Ik heb het zadel nieuw gekocht in september 2016, het is speciaal geproduceerd met een verkorte zadelklep. Ik gebruikte het op een Westfaalse merrie van 1,74 m met een relatief rechte rug en normale schoft. Het overtuigt door de goede aansluiting op het paard en de optimale bewegingsvrijheid voor de ruiter (vlakke zit, geen zitpotten). Wegens ziekte van mijn merrie is er nauwelijks mee gereden, daarom is hij als nieuw, alleen ter hoogte van de stijgbeugelriemen zijn er lichte wrijvingssporen, verder zijn er geen gebreken of dergelijke. Hij is regelmatig door de zadelmaker opgevuld, voor het laatst in april 2021.
Regelmatig schoongemaakt, verzorgd en droog en netjes opgeborgen met beschermer. Helaas past het zadel niet op mijn nieuwe paard, dus moet ik het met pijn in het hart wegdoen.... Zadelpaspoort is beschikbaar en zal uiteraard worden overhandigd. Resterende garantie op de boom tot september nog beschikbaar.

Particuliere verkoop, dus geen teruggave en geen garantie.

Verzending kan worden verzekerd tegen betaling van de kosten.
tTranslated
Indien enkel verzekerd via DHL tegen betaling van de kosten (20,-€).
tTranslated
JL
Flag DE

J. Luft

mood No ratings yet

36355 Grebenhain, Germany

Seller since 7/15/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 164694
update
Last update: 12/8/2023
people 7 users are watching this item
remove_red_eye 0561