For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Colt by Forlee Trui

translated
59320 Ennigerloh, Germany
remove_red_eye 0326
people 5
6.499,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Stallion
Breed

Westphalian horse

Show 21 ads from 3.000,00 €
chevron_right
Height (cm) 170
Type Warmblood
Color Chestnut/Sorrel
Other charactics
  • Home more important than price
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • All Rounder
  • Green
  • Stands for the farrier
Colt by Forlee Trui - Vossenveulen van topspringer Forlee geboren op 22.04.22.

Absoluut onbevreesd, zelfverzekerd en nieuwsgierig voltooit hij nieuwe taken. Hij rijdt de trailer als een "oude rot".

Natuurlijk geeft hij alle hoeven en laat zich verzorgen. Hij is gechipt en wordt regelmatig ontwormd.

Als je serieus geïnteresseerd bent, kom hem dan live bekijken.

Zijn vader, Forlee, voltooide zijn 14-daagse aanlegtest in Adelheidsdorf 2020 met topcijfers en werd de beste springhengst! Hij kreeg een 10,0 bij het vrijspringen en voor zijn karakter, prestatiebereidheid en interieur.

Forlee won ook de 2021 Sport Test in Handorf, dit keer met een eindscore van 9,22. Een prestatie atleet en model voor de toekomst, hij komt uit de ingenieuze paring van de eeuwhengst For Pleasure met de 2018 World Young Horse Champion Chao Lee. Twee Olympische gouden teammedailles in Atlanta en Sydney, drie Europese gouden teammedailles in Mannheim, Hickstead en Donaueschingen, individuele bronzen medailles op de Europese kampioenschappen, twee gouden medailles op de Duitse kampioenschappen, een tweede plaats in de wereldbekerfinale en in de Riders Tour - en dat zijn nog maar de "grote resultaten" van de vader For Pleasure, die in totaal meer dan 1,8 miljoen euro won. De in 2013 geboren moeder Chao Lee verzekerde zich van goud op het Bundeschampionat voor vijfjarige springpaarden in 2018 onder de fokkersdochter Katrin Eckermann. In 2019 stond ze opnieuw in de finale van Warendorf, na serieoverwinningen in het M* springen en M** springen. De kroon op het seizoen was het winnen van de titel op het wereldkampioenschap springen in Lanaken, België. In 2020 werden overwinningen en topposities in het springen voor gevorderden (S) toegevoegd. Daarmee is Chao Lee verreweg het meest winnende Duitse jonge springpaard. De moedersvader, Comme il faut, is gefokt door Ludger Beerbaum en heeft als moeder zijn Olympisch kampioen Ratina Z, die via Ramiro en Almé Z rechtstreeks teruggaat op de succesvolle Heureka van Ganeff.

De moeder stamt af van Cessna x Landjonker. Heeft al 2 succesvolle nakomelingen in de sport.

Cessna is een zoon van de wereldwijd populaire Cordalme Z, die onder Gilbert Böckmann vele internationale successen wist te verzamelen, zoals de Bundschampion der 5-jarige springpaarden (HGF kan vliegen) in 2002 en twee Olympische paarden in Sydney in 2000. (Calwaro onder M. Dopazo en Careful onder A. Sagaleini) In de moederlijn bieden Argentinus, die in bijna elke internationale springwedstrijd een nakomeling heeft (bv. Special Ed onder Jil Henselwood Olympisch teamzilver in Hong Kong 2008) en Pilot, het beste wat het Duitse springras te bieden heeft. Cessna, die zelf al diverse springsuccessen kan laten zien, geeft voorzichtigheid en de beste springtechniek door aan zijn nakomelingen. Ze maken indruk door hun correctheid en schoonheid van het type.

De vader Landjonker begon zijn fokkerijcarrière in Nederland en was winnaar en hooggeplaatst in springwedstrijden op gemiddeld en gevorderd (S) niveau. Landjonker is de vader van 10 gekeurde hengsten. Onder hen Land Boy, winnaar van de licenties in Mecklenburg in 2011. Zo ook Fighting Alpha, HLP winnaar in Redefin en internationaal winnaar met Lars Nieberg. Andere internationale sportpaarden zijn Janosch met Holger Hetzel of Libra met Johannes Ehning. Landjonker is een zoon van de Landadel, een van de beste vertegenwoordigers van het Ladykiller-bloed. Zelf was hij HLP-winnaar in Medingen in 1985. Naast Landjonker was Landadel vader van vele andere gekeurde hengsten zoals Landor S, Lord Kemm, Landfriese, Landprinz en Lancado1&2.

Dit is slechts een klein uittreksel van de sportieve staat van dienst van deze zeer interessante lijn.

Veulen staat in Ostenfelde (district Warendorf)

Maak een afspraak en neem een kijkje.

017670813251
tTranslated
Pedigree
Forlee
For Pleasure
Chao Lee
Comme il faut
Cunta
Cessna
Luna
Cordalme
Landjonker

Madeleine TorresFlag DE

59320 Ennigerloh, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2021
speed5 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 185480
update
Published: 10/3/2022
people 5 users are watching this item
remove_red_eye 0326
library_bookslisted in: