bruin/zwart VB Signum Cavesson Campo kaptoomhoofdstel met bit optie

translated
24582 Bordesholm, Germany
remove_red_eye 0045
people 1
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Signum Lunging

Colour Multicoloured
Condition Used - Like New
Date of purchase 2023
Shipping Possible
Your rating
bruin/zwart VB Signum Cavesson Campo kaptoomhoofdstel met bit optie - Hierbij verkoop ik mijn kaptoom, wegens niet passende maat.
De maat is Iberisch (VB-WB).
Hij is zo goed als nieuw, zelden gebruikt en heeft geen tekenen van slijtage.
Omdat de kaptoom te groot is voor mijn paard, hebben we extra gaten in de neusriem en singelband gestanst (zie de voorlaatste foto's).

Productbeschrijving van Signum:
[ Productinformatie "Cavesson Campo Soft Connection"
De Cavesson Campo Soft Connection is een ingenieus hulpmiddel, niet alleen voor grondwerk. In plaats van een vaste of beweegbare neusriem is hier een speciale schakelketting verwerkt, bedekt met een schuimkern en vervolgens omrand met antislip leer. Hierdoor past de Cavesson zich aan elk neusprofiel aan en biedt het paard maximaal comfort zonder aan efficiëntie in te boeten.

De Caveson is minder "scherp" dan de Spaanse Sereta en lichter dan zijn Duitse neef, de kaptoom. De Caveson kan ook gemakkelijk worden gehanteerd door minder ervaren ruiters. De Cavesson Conde Soft Connection maakt indruk met zijn zachte ontwerp gemaakt van fijn vol runderleer, dat bijzonder zacht is en gemakkelijk in de hand ligt. Het anatomische kopstuk is extra opgevuld zodat er geen onaangename druk ontstaat, vooral niet in het gevoelige oorgebied. De eenvoudige barokke gespen in Spaanse stijl en de filigraan decoratieve elementen in de vorm van de beroemde fleurs de lis maken van de Cavesson een elegant kopstuk.

Als optie kunnen de bitbevestigingen in twee eenvoudige stappen bevestigd worden, waardoor het hoofdstel in combinatie met een bit gebruikt kan worden. Dit maakt de Cavesson een duurzame metgezel in de paardentraining. Van het begin van een jong paard, via longeren en werk aan de hand tot laterale manoeuvres van de middelbare school, de Cavesson is een waardevolle metgezel voor alle trainingsfasen in het leven van een paard.

Dit artikel wordt geleverd met een bitbevestiging. ]

De koper betaalt de verzendkosten.
Neem contact met me op als je vragen hebt of geïnteresseerd bent!
Met vriendelijke groet Linnea 😊
tTranslated
PayPal logo accepted.

LinneaFlag DE

24582 Bordesholm, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 4/14/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 219799
update
Last update: 4/25/2024
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0045
library_bookslisted in: