Bereid om te leren jonge Arabische merrie met beste stamboom

translated
6074 Giswil, Switzerland
remove_red_eye 1485
people 4
Sold
This horse has already been sold.
Gender Mare
Breed

Arabian horse

Show 28 ads from 123,00 €
chevron_right
Age (years) 6
Height (cm) 148
Type Thoroughbred
Color Gray
Other charactics
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Reliable for trail riding
  • All Rounder
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Bereid om te leren jonge Arabische merrie met beste stamboom - Alouette is 6 jaar oud en de dochter van de wereldberoemde hengst QR Marc. Ze is bij ons in training sinds het begin van het jaar. Ze heeft al een veulen gehad en is al 1 jaar in Zwitserland. Zij is zeer sierlijk en fijn gebouwd en heeft daarom een lichte ruiter nodig. Zij is zeer leergierig en gemotiveerd en gaat altijd moedig vooruit.
Ze is niet bang voor voertuigen, tractoren enz. en is heel vriendelijk met de hoefsmid. Ze gaat zowel alleen als in een groep off-road en gaat ook graag voorop. Haar temperament is typisch voor een Arabier. Ze gaat graag vlot vooruit en is altijd snel in een wandeling. Zij is zeer gevoelig en reageert op de kleinste hulpen en is daarom altijd gemakkelijk in de omgang. Ze heeft veel ervaring met ons opgedaan (bruggen, verkeer, fietsen, water enz.) en doet alles goed. Maar omdat ze nog jong is, heeft ze een ervaren ruiter nodig die haar verder zal ontwikkelen. Ze staat aan het begin van haar leven en is zeker geschikt voor ambitieuze vrijetijdsruiters, de fokkerij en mogelijk dressuur of endurance in de toekomst.
Ze heeft een lichte jeuk, die met minimale inspanning onder controle kan worden gehouden. Ze kan heel goed opschieten in een groep en is nogal laag in rang. Zij is over het algemeen nieuwsgierig en ruimdenkend en zoekt contact met mensen. Ze vertoont geen ondeugendheid en is bereden en gelongeerd.
Als u geïnteresseerd bent, kan ik u meer foto's en video's sturen. Natuurlijk kunnen we haar ook uitproberen, maar alleen als je serieus geïnteresseerd bent. We zullen haar alleen in ervaren handen plaatsen en zijn op zoek naar de perfecte nieuwe eigenaar voor Alouette.
tTranslated
Pedigree
QR MARC
MARWAL AL
SWETE
ANARTIA K.A.
QR MARC
ALTONA
LM
Flag CH

Lena Meile

mood No ratings yet

6074 Giswil, Switzerland

Seller since 7/5/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 180819
update
Published: 4/1/2024
Recently online
people 4 users are watching this item
remove_red_eye 1485
library_bookslisted in: